![]() |
E36 - B-98-TJJ
5 Attachment(s)
Salutare sunt nou pe aici si am zis ca nar fi rau sa imi prezint si eu mandria mea de masina este un 318i motor m43 an 94 ianuarie,Dotari:geamuri electrice fata,dublu airbag,trapa electrica,oglinzi electrice plus alte chesti:D o am de 1 an jumate timp in care iam iam facut urmatoarele,retusari pe la usi si aripi spate pentru ca avea rugina,schimb ulei motor Castrol Magnatec 10w40 fostu propietar ii pusese Vrac adica varsat asa ca lam schimbat sa fiu eu linistit,iam mai schimbat placutele de frana pe fata,jante+gume vara pe 15:???:as fi vrut ceva mai mare pe 16'' sau 17'' dar mau sfatuit niste prieteni sa nu imi iau dimensiunile astea pentru ca devine prea rigida masina si distruge toate bucsaraiele:-)asa ca iam ascultat si am luat pe 15 si sunt ok,masina mai are si suspensie sport.Modificari,Bara fata M3,Difuzor bara spate M3,stopuri M3,jantele le fac negru mat cu dunga rosie pe margine,tamburi pe spate si etreri fata rosii,semnale fata clare,grile fata Face Lift si cam atat am scris destul:Dastept pareri pro si contra:D
|
Re: B-98-TJJ
Azi o sa fac si cateva poze la interior:D
|
frumusica pisicuta :D sa o stapanesti sanatos si fara incidente...ce nu prea mi place e cromu ala deasupra si sub numar :D e o parere...acum fiecare cu gusturile lui:D bafta la modificari
|
Multumesc 73dy cromu acela va fi dat jos in cel mai scurt timp deoarece este doar o folie cromata :D
|
cu atat mai bine:D proiectoare nu-i pui?:D parca da mai bine cu proiectoare
|
Re: E36 - B-98-TJJ
Ba da acum ca a venit vara o sa intervina multe schimbari la ea:D
|
Arata bine masina ! .. un mic sfat.. dai jos husa aia de pe volan :P
Edit: Quote:
|
Multumesc Cristi pozele sunt facute acum vreo 2 luni nu mai are husa aceia iam luat alta neagra din piele pentru ca nu pot sa las fara husa ca este rupta pielea cu care e invelit volanul si arata urat dca las fara:D
|
o sa revin cu niste poze maine si la interior
|
au trecut ceva zile .. pune poze cu interiorul :D
|
Scz Cristy nu am avut timp dar promit ca maine ii fac:D
|
frumoasa pisica ....scoate cromu ala de la portbagaj ca nu da bine :D in rest good
|
AM inceput sa urmaresc Thread-ul.Frumoasa pisicuta, sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe modificari majore pe viitor.Ca un sfat si ca o parere sper sa nu fie cu suparare in ce priveste Face Liftul mai degraba lesi grilele astea vechi.Dau un aspect si un curent mai classic decat face liftul.Oricum era doar o parere.
|
alex ... a zis baiatu` ca a scos cromu ala ... nu`l mai chinuitzi ca a reusit ... :))) app...buna achizitzie,iti urez la catzi mai multzi km fara incidente si ... modificari ... incearca sa o lasi cat mai originala sa nu o umpli ... Succes.
|
Ai putea sa pui niste poze mai clare ? poate pui si cu interioru,ca n-ar fi rau.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning