![]() |
Drag racing etapa II -aeroportul Alexeni 11 Iulie 2010
Inca odata pubicul si concurentii din Slobozia sunt asteptati pe aeroportul Alexeni la etapa II de drag racing.Mai multe detalii in curand.
|
re: Drag racing etapa II -aeroportul Alexeni 11 Iulie 2010
Pana la urma s-a lamurit povestea cu organizatorii acestui eveniment?? :rolleyes2
|
Da sa lamurit o sa confirme si presedintele A.C.S Delta Racing Crew Popa Valentin alias SEJ.Il rog sa confirme aici sa nu existe dubii.Deci in concluzie va asteptam acolo concurenti si spectatori pe data de 11 iulie ALEXENI.
|
1 Attachment(s)
|
Re: Drag racing etapa I -aeroportul Alexeni -6 iunie
Cursa se amana pana la o o noua data.Motivele ar fi:
1.Nu avem timp pana duminica sa curatam pista si sa o reparam 2.Cronometrarea inca nu a ajuns in Romania. Ne cerem scuze. |
Quote:
|
Pana la urma cursa se tine dar in sistemul LEGAL RACING,fara cronometare,deci in concluzie duminica asta va asteptam acolo.
|
Quote:
|
Deci pana la urma?
Ramane pe duminica? |
Re: Drag racing etapa II -aeroportul Alexeni 11 Iulie 2010
Eu personal am inteles ca nu se mai tine cursa.Avand in vedere debandada creata pe acest site, in cazul in care sa presupunem ca se mai tine cursa noi(vreo 20 de masini) nu venim.Data viitoare organizati-va cum trebuie.
La modul cel mai serios ca saptamana viitoare imi comand un cronometrul profesional(costa in jur de 35000 euro) si ma apuc de organizari de curse....pai se termina vara si nu ati fost in stare decat sa organizati o singura cursa(dupa parerea mea destul de binisor)....chiar nu se poate mai mult??????????????:?: |
au venit azi vreo 10 -20 de masini degeaba + multi spectatori care sau dus pana la parta spre pista si surpriza!ce au vazut? un lacat mare si un lant de 10 kg cu care era legata poarta!trebuia sa anuntati k nu mai se tine cursa!
sa nu mai bata lumea drumul degeaba! |
...vai si amar !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning