![]() |
Cielo PH 84 ADV
5 Attachment(s)
masina mea...
|
re: Cielo PH 84 ADV
arata exceptional. bravo
|
[QUOTE=dizzyluke arata exceptional. bravo
multumesc,astept si alte pareri si de bine si de rau |
Păi ce păreri de rău ai vrea?
Arată foarte bine maşina... Felicitări pentru felul īn care o īntreţii! |
Imi plac scaunele si fetele de usi de Nexia :-)
aaaa... si portbagajul clean-look ;) |
Buna venit! Ca si ceilalti, imposibil sa nu remarci cat de tipla e masina, ingrijita rau :D Felicitari! Ti-ar sta bine cu o folie, da bine contrastu al-negru, si niste jante mai mari (daca ai buget).
Tine-o tot asa, clean si ingrijita. |
am bagat ceva banuti in ea.am umblat pe la tablarie ca era cazul, vopsita, jante si interiorul de plus de pe o nexia.as fi vrut sa pun si motorul DOHC de pe nexia, dar ma costa destul de mult, asa ca m-am lasat.ma multumesc doar sa arate cat de cat bine
|
Quote:
Acum aş putea să īţi sugerez cāteva idei: 1. Lucas-uri de Astra G (semnalele de pe aripi) 2. Stālpi negri 3. Folie Şi dacă ai fi cercetat mai cu atenţie forumul īnainte să īţi faci maşina, te-ai fi putut inspira de la băieţi şi să īţi umpli şi tu canalele alea din bare şi din caroserie, să aiba un aspect cāt mai clean. P.S. Si pe viitor, chiar te-ar aranja nişte jante mai mari. |
Re: Cielo PH 84 ADV
au uitat baietii satii spuna si de o suspensie sport pt stabillitate ,o bara sus si jos intre lonjeroane.
bafta multa cu masina e super ingrijita |
arata super tiam vazut masina prin oras :)
|
[QUOTE=Sillentdead;3689487]arata super tiam vazut masina prin oras :)
Si mie imi placea, da' am vandut-o si mi-am luat tot un cielo, numai ca e din 2006.poate pun niste poze |
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning