![]() |
Cielo negru - BV 03 SPS
2 Attachment(s)
m-am hotarat sa imi prezint si eu masinuta, e vb de un cielo corean din 95, varianta full,adica: a.c,4 geamuri electrice,inchidere,,proiectoare de ceata.etc,etc..multe are pt anii ei!
motorul este cel cu 8 valve,foarte multumit de el,ma bucura foarte mult consumul,nu dau in ea deloc si scot pe drum intins undeva la 5,5-6 la suta,foarte multumit fata de consumul ce il aveam cu celelat cielo(tot 95 {axa cu came de vectra} 12 jumate la drum intins,si in oras nu se pune ca mergeam mai mult cu troleul sau pe jos,nu merita,si taxi ul era mai convenabil :))) sper pe viitorul apropiat sa ma apuc de tabla,ca e nebunie cu astea,pe la pasajele spate si pe aripi,,de usi nu mai vorbesc. apoi sper sa ma apuc un pic de mecanica,capete de bare,bucsi si saboti pe spate ca nu am frane mai deloc,si mai trebuie sa treaca si de itp in toamna! in rest bani sa fie ca idei sunt,,cu bugetul cam slabut deoarece sunt student! urc niste poze sa va dati un pic cu parerea. atat deocamdata,,restul le am in celelalt calc,dar masina era de vanzare pe bazar si pe forum |
re: Cielo negru - BV 03 SPS
Pai daca te-ai hotarat sa o pastrezi te poti apuca de treaba...
|
Tu scoti consum de 5,5 6% cu Cielo...sa fim seriosi asta e consum de Matiz.
|
[QUOTE=Robert_MNW;3467830]Tu scoti consum de 5,5 6% cu Cielo...sa fim seriosi asta e consum de Matiz.
si eu am scos 5.5% cel mai mic consum la cielo. campina-buzau(102 km) am facut plinul in campina si iar plinul in buzau. |
da se poate,,consum de 5,5 la suta,,,depinde si cum stii sa mergi.
eu spre exemplu port 43 la picior:)))) |
Nu am zis ca nu se poate 'scoate', am zis ca ala e consum de Matiz dar in fine, mie greu sa cred ca tu iti pui baza in consumul ala cand pleci undeva:rolleyes2...mult noroc si 'drumuri intinse'.
In oras cat iti consuma ? |
Frumos Cielo.
Aşteptăm mai multe poze! |
Salut. Da, mai multe poze te rog :-P Cred ca e posibil consumul, mai stiu pe cineva cu un cielo aceiasi generatie, si in oras ia 8-9, si afara 6-6,5. Pur si simplu motoru merge ca nou si a primit ce trebuie. Spor la treaba, chiar si cu un buget de student... se poate.. :D
|
Quote:
o sa incerc pe cat posibil sa am grija de masina asta,las de-o parte tuningul,mai intai vreau sa ii fac mecanica si tabla,,si apoi jante..etc oricum anul asta am ceva cheltuieli,,dar o sa incerc sa o aduc pe linia de plutire. cat despre poze intrii pe profilul meu ,am facut thread cu ea la vanzare.momentan imi e lene sa incarc poze:P o seara faina! |
Re: Cielo negru - BV 03 SPS
MASINA INTRA LA VANZARE:( NEVOIE URGENTA DE BANI
ROG UN MODERATOR SA INCHIDA PE MOMENT THREADUL |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning