![]() |
BMW M3 E92 x3
4 Attachment(s)
Tema: BMW M3 E92 Racing Car
Participanți: 1. AnDy007 2. Cypos 3. DR4GOS Va rog sa fiti fair play si sa respectati regulile: -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai |
Re: BMW M3 E92 x3
4 Attachment(s)
2: Cypos
|
4 Attachment(s)
3. DR4GOS
|
Andy - ai dat-o in bara rau de tot la culori si la aranjarea decalurilor ... parca le-ai dat drumul din avion pe masina :???: nu este prea bine
Cypos - frumoase poze, frumoasa ideea paint job.ului dar nici la tine nu imi plac culorile :sad: DR4GOS - masina ta mi se pare cea mai ok, chiar daca este foarte simpla nu arata rau deloc ... Asadar il votez pe DR4GOS |
Vot Dr4gos , este destul de simpla si culorile o scot in evidenta!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Vot DR4GOS e mai serioasa...ma asteptam la ceva mai mult de la toti...dar nu a fost sa fie...next time :lol: |
Vot pentru Cypos..imi place foarte mult paint job'ul,chiar daca are niste culori prea stridente.:D
|
Vot DR4GOS - imi place mult cum arata asa simpla :)
Cypos daca ai fi facut masina ca m5 din poza ar fi fost super |
Din motive personale si probleme tehnice nu am reusit sa termin proiectul o sa fie bomba fiindca im place mult stilul racing.
Votul merge la DR4GOS fiindca a folosit totus culorile de baza BMW alb si albastru are un aspect racing classic ca la BMW-urile de curse prin ani 70-80. Nici alui Cypos nu e rau dar DR4GOS ma convins si cu budy kitul care e chiear de curse. |
VOT DR4GOS pt paint-ul simplist ,dar agresiv!!
P.S Ai cam exagerat cu buza masinii! |
3 Attachment(s)
Din pacate nu am apucat sal gat. Cam in directia asta mergea designul.
|
Quote:
si votez cypos pt ca imi place alegerea culorilor, si felul in care a pozitionat stickerele :D |
Am votat Dragos pt ca a fost cea mai putin urata dintre toate!
Data viitoare sa puneti si voi inca o optiune: " TOATE SUNT URATE " sau ceva de genul. |
vot cypos mi-a placut faza cu race flag si hankoock
|
Cam putini concurenti la M3 E92.Cand se alege urmatoarea masina?
Am votat DR4GOS pentru ca imi place cel mai mult :wave: :dance: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning