![]() |
Ceasuri suplimentare raid hp night flight
se dau la pachet 4 ceasuri suplimentare Raid hp
presiune ulei,temperatura ulei,ceas de boost si AFR toate au sonde(inclusiv afr-ul) se da si un suport universal pentru 3 ceasuri care are montat pe el voltmetru digital Attachment 1532880 Attachment 1532881 Attachment 1532882 Attachment 1532883 700 de lei contact pe privat sau 0721165050 |
Re: Ceasuri suplimentare raid hp night flight
un gps mio a701 la schimb pentru ceasul de boos si afr te-ar interesa?
|
Salut!
Pune, te rog, poze cu ceasul Raid de boost si voltmetrul digital. Link-urile de mai sus nu merg. Mersi! Numai bine! |
6 Attachment(s)
da,acum vad ca nu mai sunt valabile,pun poza reala cu ele,scuzati marimea ei,dar nu sunt ceasurile mele iar respectivul nu a avut aparat foto
Attachment 1539548 astea nu sunt poze reale,dar sa se vada exact modelul,ceasurile au stat pe masina vreo luna Attachment 1539554 Attachment 1539555 Attachment 1539556 Attachment 1539557 voltmetrul digital este integrat in suportul de stalp! si este ca cel din poza asta Attachment 1539553 cu mentiunea ca nu este ceas,este doar afisajul integrat deasupra unui ceas din suport,o sa incerc sa revin cu poze clare am uitat sa specific,fara schimburi :rolleyes2 |
Schimb cu 2 slickuri pe 16???
https://forum.4tuning.ro/206-zona-com...i-15-16-a.html |
salut . mi-ai facut o oferta mai demult , am 2 furtune de silicon OBX racing de vanzare si te inteeresau atunci.....daca vrei iti dau furtunele si o dif pe ceasul de boost ...astept rasp ...ms
|
in continuare as avea nevoie de furtune,dar ceasurile astea nu sunt ale mele,si nu le pot combina,decat pe bani,multumesc de intelegere :rolleyes2
pretul scade la 650 lei tot pachetul |
Quote:
ok am inteles..... bafta la vanzare |
Doar ceasul de afr? Pret?
|
2 Attachment(s)
bobby ceasul afr este 200ron sau 240ron cu sonda lamb(A)da ,el din magazin venind fara sonda!;este nou nout nepus pe masina vreodata!
predator ai aici si poza cu voltmetrul atasat pe suportul cu 3 ceasuri Attachment 1547006Attachment 1547007 cu ceasul de boost ai poza si mai sus pretul pentru ele la bucata este deci 120ron ceasurile de temperatura,presiune si boost 200ron AFR-u fara sonda lambda,sau 240 cu sonda 80 de lei suportul de 3 ceasuri cu voltmetru incorporat Stima! |
sal. vreau eu ceasul de boost si suportul ? in ce bani le lasi pe ambele si cum facem sa le iau ? ms de raspuns
|
preturile pentru ele sunt destul de "decente" zic eu asa ca mai jos nu vor fi lasate
suportul de nou a fost 120ron,si era chel,acum are un voltmetru care a costat 50 de ron,faci si tu o socoteala si sa nu-mi spui ca iese prost :lol: iti dau pe privat datele amicului de unde le poti ridica! |
va la bil!
|
banui eu ca is 120bucata si nu toate 3, corect?
|
evident ca bucata,noi costa 180 bucata...iar ele sunt aproape noi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning