![]() |
Am nevoie de ajutor!
Salut.
Cine ma poate ajuta si pe mine cu reparatul unor casti. Ele au o problema, pe fir, deasupra mufei,din cauza indoitului. Se poate inlocui mufa cu tot cu fir? |
Re: Am nevoie de ajutor!
si eu aveam aceeasi problema, probabil s-a rupt vreun fir pe acolo. rezolvam altfel, luam si taiam o parte din mufa, desfaceam sa vad ce fir e dus si apoi le lipeam cu pistolul de lipit:D, apoi funtionau castile inca o perioada buna daca nu trageam de ele toata ziulica. n-am incercat varianta cu "transplant" de mufa:rolleyes2
|
Si eu am avut aceeiasi problema ca si tine,din cauza indoitului sunetul in casti se auzea cu intreruperi.Am schimbat foarte multe perechi de casti din cauza asta,pana la urma am ajuns la concluzia ca mai bine imi iau o pereche de casti de 200 de mii si sa ma tina 2 luni decat sa dau 1 milion si ceva.Mentionez ca 2 dintre perechile care mi s-au stricat,insumau in total cam 3 milioane si ceva :)
|
iar eu iti spun ca in niste casti de 20ron nu se aude ca in unele de 100ron...
(eventual din alea semi-profi, de iti acopera urechile cu totul, si are si amplificator de bass) |
Quote:
|
nu stiu cum va tine asa putin....
eu ultimele casti le-am cumparat cu aprox. 130ron, cu amplificator de bass, ceva no-name....si le am de 1an de zile. le pun de 1000ri pe zi pe cap |
"secretu" e sa nu infasori cablu dupa ce le folosesti
eu mi-am dat seama de chestia asta dupa ce am ramas fara casti si fara webcam :lol: in rest chiar si castile pe care le gasesti in europa sunt f bune,daca sti sa ai grija de ele:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning