![]() |
Vand machete 1/43
3 Attachment(s)
Se vand machetele 1/43 din imagini :
Preturi intre 20 ron si 35 ron (unele au mici defecte) La mai mult de 2 ne intelegem la pret :D |
Re: Vand machete 1/43
Salut.Citroen-ul negru ce pret are ?
Mai ai si alte modele Citroen ? |
Citroenul negru, stare buna, fara cutie, are postamentul, 30 ron
|
Salut Madalin,
Ai machetele la Brasov? Da-mi detalii despre BMW si aia verde, si te rog considera BMW rezervat . Mersi :-). |
le am in Bz ... chiar ieri am venit ...
|
Pret pentru Sierra Cosworth , 300 SL si E Type Coupe ?
|
Machetele se vor livra doar dupa 10 iulie ... pana atunci nu sunt acasa, atunci dau si mai multe detalii, producator, stare etc.
|
Quote:
|
Madaline , pe langa cele 3 rezervate , am sa te rog sa imi mai rezervi si cele trei Polizei-uri : C - Klasse , VW T si Peugeot-ul . Merci . Pretul il discutam cand ajungi acasa , ok ? ;)
|
C - Klasse , VW T, Peugeot, Citroen DS, Sierra Cosworth , 300 SL si E Type Coupe REZERVATE !
|
Valabil ...
|
Valabil, valabil, dar le-ai adus la Brasov? Considera BMW-ul rezervat de mine :-P.
Mersi. |
C - Klasse , VW T, Peugeot, Citroen DS, Sierra Cosworth , 300 SL si E Type Coupe, BMW REZERVATE !
|
salut Madalin , care este pretul la vw transporter? Daca il dai cu 200000 poti sa mi-l trimiti . Iti las adresa mea : str.pacii, blocul 13 ,apartament 11,etaj 2, scara 1, oras tg-jiu ,judet gorj. Astept raspunsul tau .
|
Dupa cum se poate vedea mai sus scrie clar ca este rezervat ... "cele 3 Polizei" rezervate ...
|
All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2025 4Tuning