![]() |
Călătorie cu avionul pentru minori.
Pot să merg singur cu avionul pānă īn Anglia?
Am căutat informaţii şi am văzut că nu pot să merg singur. Numai dacă sunt cu ambii părinţi sau unul dintre ei sau īl alt caz cu un īnsoţitor. Am mai mers cu maşina şi autocarul īn afară, dar era īn alte circumstanţe. Ştiţi cumva dacă pot să merg şi singur? Sau unde să mă duc să īntreb? Parcă am auzit că există o cerere pe care o complectează părinţii şi nu este nicio problemă, dar pe net scrie altceva. |
Re: Călătorie cu avionul pentru minori.
Nu poti..pana la 18 ani iti trebuie un insotitor de zbor(cel putin la mine asa a fost).Trebuie sa completeze parintii tai un formular innainte de imbarcare.Insotitorul nu face altceva decat sa te treaca pe la securitate si restu de verificari,practic te conduce de la terminal pana in avion.La sosirea ta in tara de destinatie,te va prelua alt insotitor care te va duce pana la terminal,unde persoana care te asteapta va semna restul formularului.
|
am calatorit cu avionu pana sa fac 18 si nu am avut probleme
dar aveam intotdeauna acte facute la notar de catre parinti ca sunt de acord sa ma lase sa ies din tara,plus ca plateam la compania aeriana o taxa prin taxa aia se intelegea ca am insotitor,insotitorul era doar pe hartie deci poti iesi din tara singur dar inainte mergi la un notar si suna la compania aeriana ptr detalii sa iti spuna ei exact |
Quote:
|
teoretic trebuie sa ai insotitor
taxa de care ziceam mai sus se plateste la firma X,si iti baga pe gat o stewardesa ,care cica ar fi insotitoarea ta :lol: eu prima data cand am iesit din tara,merg la ghiseu dau biletu,nestiind ca trebuie sa arata actele de la notar,sta ala se uita,dupa 30 de sec scoate perla- pai nu te pot lasa sa pleci :))) ii arat foile, si aia a fost ,calatorie placuta |
Quote:
Şi azi mi-a spus un prieten despre faza cu notarul. O să trec pe acolo şi văd cum e treaba. Oricum mi se pare o mare porcărie.. Īncă odată mulţumesc! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning