![]() |
dungi pe caroserie dodge avenger
salutare,am si eu un dodge avenger negru si ma tot gandesc sa-mi pun niste dungi albe din autocolant sa arate mai sport (stiu ca nu merita sa o vopsesc) si vreau sa va intreb daca merita dungile din autocolant?cam cat ar costa?si daca ar arata mult mai bine? astept niste parere
|
Re: dungi pe caroserie dodge avenger
daca iti pui autocolant trimite-mi si mie niste poze te rog k am tot un avenger negru si sa vad cum iti iese. [email protected]
|
eu am gasit undeva la o firma d-asta,e 2 milioane si dak ti le fac ei 2 juma...dar mi-e sa nu se vada prea "ieftin" cu autocolant...am vazut pe un avenger in america pe alt forum tot la fel dungi gri era ok dar nu extraordinar...cu albe nu stiu cum ar iesii d-asta sunt in dubii...dar in orice caz invers merge treaba sa ai masina alba si dungile negre
|
2 Attachment(s)
Rău n-arată dar de ce doriţi racing stripes? O va face mai puternică? Sau doriţi să ieşiti în evidenţă?
|
sw33t_boy_91 daca vrei sa-ti faci ceva la masina, asta daca ai avengerul pe benzina... eu mi-am comandat de la delta revolution un chip .. a costat 90 de $ si 10 $ expedierea .. si am acum 202 cp ...
|
eu am crdu de 2.0 diesel...si nu prea m-as baga la chiptunning ca imi ajung cei 140 de cai...@andi_cimpean,da mi-ar fi placut niste racing stripes sa arate mai sport,dar nu vreau sa arate nici "ieftin" sau cand se uita cineva la ea sa zica uite-l si pe taranu ala si-a pus si el dungi...si nu prea stiu ce sa-i fac ca sa se auda si motorul mai frumos, mi-a spus cineva ceva de un filtru dar nu stiu sigur...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning