![]() |
/ schimb Mazda Xedos 9 facelift, full
15 Attachment(s)
* Informatii generale despre masina:
o Inmatriculata RO o An fabricatie: 2000 o 141500 kilometri o Capacitate: 2497 cmc o Putere: 163 CP o Carburant: Benzina o Norma poluare: Euro 3 * Dotari: o Climatizare: Climatronic o Airbaguri: 6 o Geamuri electrice o Oglinzi electrice o Alarma o Inchidere centralizata o ABS o Servo directie o FULL, rotile din spate vireaza 10-20 de grade o data cu cele din fata, masina este full option, piele, magazie 10CD, jante aliaj 5 bucati originale Mazda, ETC * Pretul masinii: o Pret: 6000 Euro o Pretul este negociabil Masina merge impecabil! Are cutie automata, interior piele, trapa electrica, scaune incalzite si electrice. oglinzi electrice si rabatabil electric, pilot automat, buton sport, TSC On/Off, trapa electrica din sticla, etc... Probleme: Le spun ca sa stie tot omul pe care il intereseaza masina! 1. troncane pe fata, cand iau cate o groapa 2. are o usa putin infundata. Pret 6000€ Negociabil. |
Re: / schimb Mazda Xedos 9 facelift, full
Anunt valabil, Astept oferte.
Masina pt. cunascatori si nu numai! Negiem si la pret. Vorbim si despe variante.:oops: |
Valabil.
Sa schimbat uleiul de la cutia de viteze. Astept variante auto. |
Valabil!
|
Valabil!
Negociabil! Variante! Astept ofertele voastre! |
salut caravanul care il am aici la vanzare te int?
|
Quote:
Fara 1000 - 1500 € nu fac schimb cu Bulgaroaica ta. Nici nu stiu cum arata :D Valabil! |
vezi k o am pusa la vanzare si gasesti si un link cu poze pe acolo
|
Valabil!
|
Valabil! Pret negociabil.
|
Valabil!
|
Absolut SUPERBA!Ce linie frumoasa are!
|
Quote:
Anunt valabil! Accept schimburi si negociem si la pret (!!!!). 5500€ Poate ceva neinmatriculat dupa 2001 in sus. O benzinara? Un diesel? Sau un Vin Diesel :)) P.S. Masina necesita o spalare cu inmuiere... Prezinta niste fff mici pete de decorativa... Discutam la cash :D |
Valabil.
P.S. Cred ca scapam de troncanit... Am facut rost de cap de planetara ... Nou nout. Accept variante...! |
facem cu mitsubishi meu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning