![]() |
E30 - MOM
8 Attachment(s)
Salut , m-am gandit sa intru si eu in randul posesorilor de BMW ...
Daca tot m-a lasat pieton o ........ mi-am cumparat masina la care imi stateau ochii de cand eram copil , norocul a facut sa o si gasesc si sper sa nu am parte de bizoni in trafic cum am avut cu cealalta masina ... E30 320 Benzina ... :D Prima si prima data , folie , ca doar asta fac toata ziua , am trecut si la un rand de jante pe 16" distantiere si prezoane noi .... am cumparat masina cu biciclete.... si donatie din partea unui prieten , un set de scaune Recaro ( pt. sustinere laterala cat mai buna :lol: ) si cam atat ... mai am unele modificari in cap , dar toate la timpul lor ... pana una alta masina trebuie sa functioneze ca un ceas elvetian .... si dupa aceea aspectul , mai am si retusuri de facut la caroserie ... oricum suspensa ramane sus de tot in lista .... |
Re: E30 - MOM
frumos ursu..pare ingrijit din poze..sa ai bafta cu el in tot ce ti-ai propus sa-i faci..
|
frumos ursul...e al tau golful ?......
|
Frumoasa masina ! imi place mult scaunul din dreapta !
|
Multumesc , masina chiar a fost ingrijita , un singur proprietar are in carte , de cand e ea , si are 73 de ani , de la care am si cumparat-o ... acum are si scaunul din stanga :D
Golful e tot al meu , este cel mic , mai am un GTI care il detin de o sapt , are nevoie de atentie ca cel din poza ... |
acuma numai arata asa ... :)
|
Quote:
|
marfa ursul , bafta cu el.
|
Greseala mea ... l`am incurcat cu un alt MOM ! :)))) scz.
|
6 Attachment(s)
Zilele trecute m-am suparat si am schimbat jantele cu unele azev tot pe 16" , acum am nevoie de distantiere pt. spate de 3 cm sper sa gasesc ceva rezonabil ... si am revopsit si aripile fata , exista ceva rugina la ele ... si evacuare noua bineinteles , a bubuit toba veche :)
|
azi am bagat masina pe canal , am gasit conducta de frana ce duce in spate mustita toata , asa ca am schimbat-o si restul de la distribuitor in spate , revin maine cu poze si detalii ...
|
3 Attachment(s)
am inceput sa o carbonizez ...
|
Frumoasa cu noile jante si pleoapele carbonizate... :D fai si nasucul...
|
hai cu ursu tata :D .... frumos bafta cu el
|
e facut si nasul , numai ca nu am poze :-P , azi imi vine pompa de frana pt. ea , una scurta si cu camera dubla pt. vacum ... sa am si eu frane de oameni ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning