Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Incepe - Proiect Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/19499-incepe-proiect-oltcit.html)

tha_nox 26-06-06 11:12

Incepe - Proiect Oltcit

5 Attachment(s)
Tocmai mi-am luat si io oltcitu si vreau sa ma apuc sa il fac..o sa postez poze cu evolutia lui pana va ajunge la forma finala..
Masina am luat-o fara nimic pe ea (in afara de praf ca a fost in garaj), si i-am cumparat nijte jante mai late, in 5 spite si 3 prezoane, de peugeot. Nu am de gand sa le pastrez si la varianta finala, probabil imi voi pune unele mai speciale..

tha_nox 26-06-06 11:15

Re: Incepe...

urmatorul pas e sa..imi platesc asigurarea :D apoi:
-ionizez geamurile
-mp3 si boxe (eventual un subwoffer)
-si cu banii care imi raman imi iau fie niste scaune de urs fie niste praguri de fibra

O sa postez cam tot ce vreau sa pun eu pe masina, dar altcandva ca maine am BAC-ul si nu am invatat mai nimic...

topser 26-06-06 11:18

succes cu proiectul !

tha_nox 26-06-06 12:33

mersi mult...o sa am nevoie...de succes si bani! :D
hai sa mai zic ce am de gand sa mai fac la masina si sa imi ziceti parerile voastre:
-in primul rand sa fac tablaria ca am rugina intr-o aripa, si sa mai umflu putin aripile
-eventual sa schimb scaunele cu unele mai meseriase de pe alta masina
-interiorul sa fie complet din vinilin crem (si bordu si fetzele de la ushi)
-praguri contorsionate si un spoiler fatza mai deosebit, o sa incerc sa modific unul comun sa il mai cosmetizez putzin
-o sa revopsesc jantele albe
-culoarea masinii va fi roshie, si plafonu alb, cu stalpii galbeni, in degradeu ceva in genu Saxo-ului lui Duval de raliu..
-triplele le fac negre
-evacuare sport
-neoane sub ea
la interior ii schimb volanu cu unu sport, eventual si pedalele si nuca de la schimbator
-o sa pun si inchidere centralizata, alarma si geamuri electrice
-sper sa gasesc si niste oglinzi electrice de bmw pe viitor..

Daca mai aveti si voi idei si propuneri spuneti va rog,si o sa tin cont de ele..

tha_nox 26-06-06 12:36

1 Attachment(s)
cam asa vreau sa arate vopseaua..exact combinatia asta de culori...stiu ca nu sunt prea original, dar vreau sa pastrez culoarea roshie a masinii deocamdata si sa mai adaug ceva sa nu fie simpla, si asta mi s-a parut cea mai buna idee pana acum, chiar daca e practic copiata :(

Laure2fast 26-06-06 13:40

succes cu proiectul..coboaro cu cate un dinte din barile de torsiune ca arata mult mai bine!!

tha_nox 26-06-06 14:02

Quote:

Originally Posted by Laure2fast
succes cu proiectul..coboaro cu cate un dinte din barile de torsiune ca arata mult mai bine!!

da da da...si asta, ca uitasem sa zic. si mersi mult ;) astept sa vad cum iese si a ta ;) da a mea mai dureaza pana se ajunge la vopsea, cel putin 2 luni...

Laure2fast 26-06-06 14:04

Quote:

Originally Posted by tha_nox
da da da...si asta, ca uitasem sa zic. si mersi mult ;) astept sa vad cum iese si a ta ;) da a mea mai dureaza pana se ajunge la vopsea, cel putin 2 luni...

si a mea mai are de asteptat vreo 2 luni pana o vopsesc ca nu prea mai sunt $$$ si cate mai sunt de luat....

valib 26-06-06 14:09

red is good:)
red is nice:)
red is devil:)

tha_nox 26-06-06 14:18

io ma gandeam sa mai strang bani si sa fac deodata interiorul,tablaria si vopseaua, eventual si inchiderea, geamurilesi s- antifonez bine, ca sa nu o tot desfac de o mie de ori...

Ah..si inca un lucru care trebuie facut:
-deschidere portbagaj din buton, sa desfintzez butucul...

Spark 26-06-06 14:36

stergatoru` spate il lasi sau il desfiintzezi si pe ala ?

tha_nox 26-06-06 16:30

Quote:

Originally Posted by Spark
stergatoru` spate il lasi sau il desfiintzezi si pe ala ?

inca mai am dubii da cred ca totusi o sa il las...

Spark 26-06-06 17:43

poate ca nu arata asa bine cu el ... ca si fara el
dar are si el utilitatea lui ... ;)

bodyspeed 26-06-06 20:14

am vazut ..inceputul ....sa vedem evolutia..... si in finalul;)
bafta multa....
in leg cu stergatorul de pe spate...eu nu il las;)

dj16xxs 27-06-06 00:01

de ce trebuie sa o faci ca a lui abi....lzh....cum stii tu masina!...chiar nu te duce capul la ceva original....

cauta pe net combinatii de culori...ia reviste de specialitate si uita-te si fa ceva original.....daca o faci asa o sa fi o "replica"...nereusita.....

ps:nu cred ca va ajunge vreodata masina ta ca cea de mai sus.....sunt o gramada care s-au apucat de masini si le-au abandonat...

multa bafta si sper sa nu fi dezamagit!

All times are GMT +2. The time now is 18:40.

- Copyright 2026 4Tuning