![]() |
Incepe - Proiect Oltcit
5 Attachment(s)
Tocmai mi-am luat si io oltcitu si vreau sa ma apuc sa il fac..o sa postez poze cu evolutia lui pana va ajunge la forma finala..
Masina am luat-o fara nimic pe ea (in afara de praf ca a fost in garaj), si i-am cumparat nijte jante mai late, in 5 spite si 3 prezoane, de peugeot. Nu am de gand sa le pastrez si la varianta finala, probabil imi voi pune unele mai speciale.. |
Re: Incepe...
urmatorul pas e sa..imi platesc asigurarea :D apoi:
-ionizez geamurile -mp3 si boxe (eventual un subwoffer) -si cu banii care imi raman imi iau fie niste scaune de urs fie niste praguri de fibra O sa postez cam tot ce vreau sa pun eu pe masina, dar altcandva ca maine am BAC-ul si nu am invatat mai nimic... |
succes cu proiectul !
|
mersi mult...o sa am nevoie...de succes si bani! :D
hai sa mai zic ce am de gand sa mai fac la masina si sa imi ziceti parerile voastre: -in primul rand sa fac tablaria ca am rugina intr-o aripa, si sa mai umflu putin aripile -eventual sa schimb scaunele cu unele mai meseriase de pe alta masina -interiorul sa fie complet din vinilin crem (si bordu si fetzele de la ushi) -praguri contorsionate si un spoiler fatza mai deosebit, o sa incerc sa modific unul comun sa il mai cosmetizez putzin -o sa revopsesc jantele albe -culoarea masinii va fi roshie, si plafonu alb, cu stalpii galbeni, in degradeu ceva in genu Saxo-ului lui Duval de raliu.. -triplele le fac negre -evacuare sport -neoane sub ea la interior ii schimb volanu cu unu sport, eventual si pedalele si nuca de la schimbator -o sa pun si inchidere centralizata, alarma si geamuri electrice -sper sa gasesc si niste oglinzi electrice de bmw pe viitor.. Daca mai aveti si voi idei si propuneri spuneti va rog,si o sa tin cont de ele.. |
1 Attachment(s)
cam asa vreau sa arate vopseaua..exact combinatia asta de culori...stiu ca nu sunt prea original, dar vreau sa pastrez culoarea roshie a masinii deocamdata si sa mai adaug ceva sa nu fie simpla, si asta mi s-a parut cea mai buna idee pana acum, chiar daca e practic copiata :(
|
succes cu proiectul..coboaro cu cate un dinte din barile de torsiune ca arata mult mai bine!!
|
Quote:
|
Quote:
|
red is good:)
red is nice:) red is devil:) |
io ma gandeam sa mai strang bani si sa fac deodata interiorul,tablaria si vopseaua, eventual si inchiderea, geamurilesi s- antifonez bine, ca sa nu o tot desfac de o mie de ori...
Ah..si inca un lucru care trebuie facut: -deschidere portbagaj din buton, sa desfintzez butucul... |
stergatoru` spate il lasi sau il desfiintzezi si pe ala ?
|
Quote:
|
poate ca nu arata asa bine cu el ... ca si fara el
dar are si el utilitatea lui ... ;) |
am vazut ..inceputul ....sa vedem evolutia..... si in finalul;)
bafta multa.... in leg cu stergatorul de pe spate...eu nu il las;) |
de ce trebuie sa o faci ca a lui abi....lzh....cum stii tu masina!...chiar nu te duce capul la ceva original....
cauta pe net combinatii de culori...ia reviste de specialitate si uita-te si fa ceva original.....daca o faci asa o sa fi o "replica"...nereusita..... ps:nu cred ca va ajunge vreodata masina ta ca cea de mai sus.....sunt o gramada care s-au apucat de masini si le-au abandonat... multa bafta si sper sa nu fi dezamagit! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning