![]() |
NoxSide
Salut!
In luna septembrie a anului 2009 am fost abordat de Alex pentru a forma un club de tuning. Fiind pasionat de asa ceva am aceptat fara sa stau pe ganduri si am stabilit o intalnire in care sa discutam mai multe detalii.Acolo l-am cunoscut pe Dizzy si am vazut ca vorbesc serios si ca se poate materializa ideea lor. Am inceput sa intreb pieteni si cunostinte care ar vrea sa participe la asa ceva si astfel am avut prima intrunire. Ne-a placut cum a iesit si am decis sa continuam. Am avut de ales intre mai multe nume si am votat in unanimitate: astfel a luat nastere clubul NoxSide. Sa va prezint membrii: Dizzy (Membru Fondator) -Golf Mk4 Pitiku (Moderator Site) -Dacia Cn4 EcstaSy (Organizator) -Solenza Myrcea -Supernova Alin -Volvo S80 Spaga YEH -Supernova Cosmin -Lancia Boco -Polo kit GTI Sharicmax -Tico Feno_KVL -Opel vectra Octav -Kia ceed |
Re: NoxSide
Si mai sunt membri dar cred ca nu tiau venit in minte.
Sa speram ca nu se supara nimeni ca postam adresa site-ului. www.noxside.ro Daca am postat aiurea rog sa se sterga postul. |
da mai sunt membri dar sut rugati sa-mi aminteasca si sa-si posteze masinile ca nu ii stiu si eu chiar pe toti
|
prezent
|
Este un inceput ne straduim si sper sa nu o dam in bara si mai ales sa fie doritori de toate genurile cu orice tip de masina va asteptam
|
2 Attachment(s)
prezent si eu
|
bun.vad ca incep sa se miste lucrurile pe aici.ar fi frumos sa-si prezinte fiecare masina si modificarile suferite :D
|
he,he...salut baieti...Multa bafta in continuare:D
|
Multumim la fel! Bafta si tie!
|
3 Attachment(s)
|
Imi pare rau ca nu am putut ajunge cu totii:sad:
|
Pozele au iesit super acum... vom mai face dyzy si alte iesiri de genu si poate atunci ne vom strange toti.
|
mai existati?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning