![]() |
Este vreo problema daca merg in viteza 1 pana la 7000 de turatii?
1 Attachment(s)
Este vreo problema daca merg in viteza 1 pana la 7000 de turatii:?:
Am o yamaha r1 din 2005 si vreau sa stiu daca afecteaza cu ceva la motor ca cateodata ii mai dai intra 1 pana la 7000=8000 de rmp:!: |
Re: Este vreo problema daca merg in viteza 1 pana la 7000 de turatii?
Teoretic nu.. :)
|
nu vad dc ar fi vreo problema..rezista la un demaraj puternic si poti sa ii dai tare in orice viteza..
cum crezi k fac oamenii burnout cu motoru? n-am auzit sa fie probl de asa ceva la nimeni.. daca zic gresit..rog sa ma corecteze cineva.. |
Nu gresesti cu nimic.. :)
|
daca ai terminat rodajul nu e nici o problema.cati km ai facut pana acum?
|
Pai acum o saptamana....i-a facut si revizia la 1200 de km....si pana la km astia...nu mergea sa bag in viteaza a 6....doar pana in a 5....ciudat...acum merge leger...acum am 1400 de km...ok...ms ptr ranspunsuri....dar mi se parea ca se auzea cam tare motoru cand ajungeam intra 1 pana la 7000....doar de 2 -3 ori iam dat asa,,,si mai mult de curiozitate!DRUM USCAT LA TOTI:D
|
dupa rodaj poti sa-i dai linistit pana in zona rosie. Daca nu e prea diferita de kawa mea, de la 7000 de abia incepe sa traga motorul. daca mergi subturat, iarasi nu e bine, ca nu are ungerea cum trebuie. Stiu caz concret de motor stricat din acest motiv. Dar daca ti-ai luat R1 si intrebi asa ceva, inseamna ca esti un mare incepator. Ai grija la peste 7000, ca o ia usor pe o roata, in aproape orice treapta de viteza. Succes
|
nu e nici o problema eu la aprilia rs ii dadeam cu a1 pana in 13 mii ca nu mai aveam limita:D
|
Si tu compari un 2t cu 4 timpi?
|
nu compar dar daca rezista 2t de ce nu ar rezista si 4t? din cate stiu eu 4t e mai fiabil ca 2t..
|
a fost ieri un accident grav in botosani cu un motociclist .. sper ca nu erai tu
|
Nu era vb despre el. Motorul e la locul lui parcat si e intreg :D
|
Quote:
Foarte tare !...Pune-ti tobe GPR si inseamna k schimbi la 2000 de ture....:D Motoretele sunt facute sa reziste la turatii ridicate si mult peste limita....pai tu cu R1, n-am mers dar banuiesc k principiul e acelasi ;) , ai cuplu de jos , dar un 600 care e mort pana in 6000 de ture, saracu mai bine isi ia masina... Dar si asa stai pe undeva pe 11-12000 de ture sa vezi atunci ce inseamna putere...ele pentru asta sunt facute ture multe tot timpul... Disclaimer: Asta a fost teorie si nu te incurajez sa mergi tare in nici un caz...mai ales pe un R1 k motoreta de inceput...Ai grija si asfalt uscat ! |
Pai 10 000 rpm insemna 110-120 km/h! Adica nu mai da si a doua...
|
Pai da si a doua , dar nu mai are timp sa se admire in vitrine ...:lol: :lol: ...Cum mai stiu io unele personaje mioritice....
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning