![]() |
A sau B ?
12 Attachment(s)
salutari din nou
A-ul este al meusi B-ul al unui bun prieten A 116 hp -22500 DDP B 110 hp - 25000 DDP le-am pus pe forum sa vedem si noi parerea voastra . cu stima cfc |
Re: A sau B ?
amandoua :D:D ... am vb cu cei de la reprezentata zilele astea si mi-au zis ca sunt foarte spatioase amandoua. E adevarat ?
|
crek a, e mai frumos, parerea mea
|
nush.... nu ar merge mai bine un C sportscoupe?:???:
ca sa fiu ontopic. cam ce diferenta e intre ele, din ce vad eu B e putin mai mare iar A putin mai inalt, alte diferente sunt?:) |
Amandoua sunt dragute in felul lor...dar nici una nu imi place in mod special...
As alege A-classe coupe...care este chiar frumos...:) |
adevarat masinile sunt f spatioase
la B e mai mare compartimentuk motor, nu datorita faptului ca motorul este mai mare ci exista de la radiator un spatiu de aprox 20 cm cu scopul de a absorbi energia cinetica in caz de impact cu pietonul . si un pic portbagajul mai mare la B decat la A-ul meu . |
Intr-adevar sunt frumoase amandoua , eu unul as alege B-ul pt ca e un pic mai mare ,sau cel putin asa da senzatia , si imi place spatele la nebunie , dar si A-ul e frumos
|
Eu aleg Bul,imi plac mult stopurile
|
B e de generatie mai noua, finisari interioare mai bune si mai multa atentie la detali , si aspectul exterior e mai modern, A ul in schimb e putin mai dinamic in rest ambele sunt OK si tine doar de gust alegerea , eu personal aleg B ul pentru aspect mai modern in ciuda faptului ca ambele se aseamana enorm
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning