![]() |
astept parerile voastre
salut baieti!sunt pe cale sa imi achizitionez un golf 3 gti cu motor de 2.0 8v 116 cai cred...de la ce ma pot astepta de masina asta?ma refer la intretinere reparatii si preturile pieselor....consumul il stiu deja.....:D e normal ptr un motor de 2000...va multumesc anticipat si o sa revin cu topic la "masina mea vw" daca inchei targul...
multi km fara gropi va urez! |
Re: astept parerile voastre
pai ca intretinere ca la orice alta masina sh.. mai apare cate una alta.. eu am un golf 3 1.8 din 93.. sunt f fericit de alegerea pe care am facut o.. singura chestie mai mare care o regret este ca am luat cu 2 usi :)) si parca sa zic acu ca era mult mai bine cu 4
ca probleme nu am avut mare lucru.. o macara am avut de schimbat dar stiam inca de la bun inceput mi a zis persoana de la care am cumparat ca are problema nu se deschidea complet pana jos pe la consumabile am schimbat si cureaua.. un filtru de ulei.. placute frana ca eram ca uzate si in rest cam atat .. si daca iti iei tot cu 2 usi posibil sa ai si tu problema pe care o am si eu.. cum usile sunt mai mari si mai grele se lasa .. si de multe ori imi loveste caroseria aia si eventual tre sa ridic si putin de ea sa o pot inchide.. dar se poate rezolva si asta in rest atat.. si inca o chestie care nu imi place la golf 3 e iluminatia bordului si restu de prin interiorul masinii.. slab iluminat.. cel putin la mine.. ca piese preturile sunt bunicele.. nu extrem de ieftine dar gasesti o gama larga de unde sa alegi.. de la preturi ieftine la scumpe cel putin la golf meu :) dar a mea nu e GTI din pacate :)) dar si la tine se gasesc la fel de usor banuiesc |
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning