![]() |
BMW Sinister 6
11 Attachment(s)
Sincer ... imi place masina ... Alpine is the best
|
Re: BMW Sinister 6
Masina a fost prezentata intr-unul dintre nr. revistei COX... foarte... uhh.. fara cuvinte... e super :D
|
Macar de-alegeau altceva. Au stricat frumusete de masina ca sa iasa cu mizeria aia facuta din topor. BLEAH
|
Meserie!Mai ales partea audio.
|
uitati-va unde are boxele alea din spate,in loc de toba :DDDD
marfa rau.....imi iau si io una .....la pastele cailor:D presimt ca o sa fie si pe discovery,e facuta de alpine,si de obicei masinile la astia le da pe discovery cre ca sa muncit la ea mai mult de 1 an mai tarziu mai caut nistr boxe,poate poate aflu si cine a facuta sigur |
la partea media, bravo lor, imaginatie bravo lor, dar trebuia sa isi aplice ideile mai bine:D pe o alta masina, mi se pare k au stricat o frumusete de masina
|
volumul de munca la aceasta masina este enorm
use gugal sa aflati mai multe io am ramas surprins de ce am vazut cei care au facut masina asta mai au la activ un X5 si un mini |
am vazut si x5 si mine dar sunt mult peste asta.... nush de ce mi se pare k asta nu ii reusita....deloc
|
mizerie?? masina asta ii super jmechereasca, bine, k as prefera mai bine m6 normal, dar pt prezentari e super bune, park ar fi iadul pe pamant pe pamant:))
|
http://www.alpine-usa.com/en/fun/P-L...s/06-Sinster6/
aveti poze din timpu "constructiei"...mai exact 295....interesant ce fac aia,uitati-va la toate ca nu o sa regretati,si 37 de poze cu produsu finit da o chestie nu am vazut la masina-volanu unde e :D?!....sincer nu am observat asa ceva pe acolo,poate din cauza la culoare P.S:numai airbrush-u a costat 18.000$....oare masina in totalitate :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
oricum super facuta.... alpine is the best... pana acum au demonstrat asta.. prin masinile facute la ei.... ;) |
Quote:
|
lol desene animate... arata bine asa... dar mi se pare exagerat de incarcata... boxe in bara din spate ? ... nici chiara asa...
|
e incredibila masina , parca nu e adevarata ......
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning