![]() |
Nikon d40
Vand Nikon D40 + Nikon 18-55 + 2 baterii originale Nikon + 2 carduri sd Panasonic 4gb. All in purrrfect shape.
950ron. |
Re: Nikon d40
uP!!!
|
UP!!! URGENT 850 ron !!!
|
800 pretz !!!!!
|
Mai este valabil anuntul?
|
DAAAAA!!!!!!
|
daca il dai la 700 lei,pune-l maine la fan curier
0765212843 pt adresa |
pentru tine ion ochi de shoim il dau cu 500.
ie bun? sunteti nesimtiti de`a dreptu deacuma..nu vrei sa`ti dau tot eu bani sa`l iei? ma gandesc ca ai iesi bine din afacerea asta. dupa ce ca am lasat 2 mil la pretz deodata, inca ma mai musti de cur... asa e cu afaceristii romani. |
In loc sa comentezi atata si sa folosesti asa limbaj puteai scrie frumos si civilizat:
"Multumesc de oferta dar pretul ramane 800 Ron." Omul ti-a facut o oferta, nu te-a injurat. Asta ca sa nu fie o ironie d-aia seaca si peste 2, 3 saptamani sa il lasi la 7 mil si sa iti bagi unghia in gat... Iti spun din exp proprie :) In fine, asa e cu forumistii romani... P.S. Regleaza-ti atitudinea pls. |
Nu am timp sa stau sa scriu replici interesante la injuriile aduse de tine.Stiu un proverb mai vechi...romanesc NU TE PUNE CU PROSTU,CA ARE MINTEA ODIHNITA.
|
Quote:
HELL NO ! SE POATE INCHIDE MS :* |
salut,daca mai este valabil,esti interesat de un schimb-pachetul audio din anunturile mele si diferenta din partea mea?
Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning