![]() |
[My Scoot] Malaguti F10
1 Attachment(s)
:-) Am si eu de 5 luni un Malaguti F10!! am dat 6 milioane pe el si sunt super multumit de el!!:D
|
Re: My SCoot... Malaguti F10
3 Attachment(s)
azi il vopsi!!! astept pareri!!
|
Quote:
din ce an este scuterul? Arata bine cu noua vopsea, ce nu tare imi place e plasticele de la semnalizarea fata, fa-le ori negre ori cauta sa fie transparente cu bec portocaliu. sper pe viitor sa nu o dai in kitch si anume sa pui banda izolatoare pe far de genu " pleoapa " Bafta! |
as vrea sa fac semnalizarile negre dar nu stiu cum?? exista sprei ceva sa dau pe ele?? ca vreau sa fac si pe spate!!!
|
nu imi mai mergea sa dau la pedala!! desfacui capacu si la pinionu ala mic avea un arc si il dadui pe ala jos si merge acuma:D o avea ceva ca dadui arcu jos??
|
Bine ai venit! Da, exista spray pentru stopuri, e special pentru asa ceva, gasesti la piese auto.
ps. Cu ce ai vopsit? Spray sau pistol? |
Quote:
|
Quote:
rosu,violet,albastru.. E cam 15-20lei tubu de spray. |
Scuteru` arata frumos , 6 milioane chiar bun pretul. Culoarea este frumoasa , insa mai bine arata daca era vopsit cu pistolu` .
|
Quote:
ce culori ziceti ca ar da bine pe el???:D |
Quote:
http://www.foto-magazin.ro/ftm20/card_gri.jpg, Nu mai deschis, Nu mai inchis. Semnalele inegrite cu spray Jante negre si esti sef. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La nuanta asta ma refeream de pe GTR |
Quote:
|