![]() |
/ schimb Opel Astra
5 Attachment(s)
Opel Astra 1.6 Negru
Informatii generale despre masina: Inmatriculata RO An fabricatie: 1997 180000 kilometri Capacitate: 1600 cmc Putere: 75 CP Carburant: Benzina Norma poluare: Euro 2 Dotari: Climatizare: Aer conditionat Airbaguri: 2 Geamuri electrice Oglinzi electrice Alarma Inchidere centralizata ABS Servo directie berlina,aer contitionat functionabil,inchidere centralizata ,alarma,trapa electrica,oglinzi electrice si incalzite,jante aliaj,proiectoare ceata,2 airbaguri,abs,proiecoare ceata..etcMASINA ARATA SI FUNCTIONEAZA IMPECABIL...accept variante mai scumpe cu dif din partea mea..PROPRIETAR...Pret: 2500 Euro Numar de telefon: 0765535882IM:carlos_goldberg33 |
Re: /schimb opel astra
Buna.V-as fi oferit o Leganza cdx full an 2000 inmatriculata,dar sunteti prea departe.Eu sunt din Lugoj/Timis.Are inceput de rugina?Asa se vede.
|
Re: / schimb Opel Astra
eu doar am postat anuntul...suna la numarul de mai sus si te intelegi cu proprietarul!!!
|
pretul se necociaza la fata locului...!!!
|
fa-i o intrebare proprietarului daca vrea o lancia kappa diesel. taica-meu ajunge saptamanal in alexandria si daca ii surade ideea , la urmatoarea trecere poate sa o vada live
|
cel mai bine vb ei doi la telefon ..nu sunt intermediar(samsar)....sau sa int tu la id ulmuli de mess
|
am inteles. voi suna la numarul afisat sa stabilim o intalnire
|
....bafta!!!
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...a3-1-9tdi.html
Multumesc frumos si ne auzim la un telefon. |
-20E!!!