![]() |
B 13 blv
11 Attachment(s)
salut va prezint si eu jucaria mea ...cateva poze ...si ast sa ma ajutati si pe mn cu cateva sfaturi :D .....
|
Re: B 13 blv
Quote:
Are itp?dak nu il are intai fa itp si dupaia dai bice cu modificat..ce sa zic de munca o sa ai la masina cam atat deocamdata bafta cu ea |
da masina are itp pana in 2012 in ianuarie si de modificat am sa o las cam moale trebuie sa ii fac aripa d p spate si unele mici puncte de rugina in rest tinichigeriea e f buna ...ps aripa stanga spate a lovit-o un amic cand incerca sa isi parcheze masina si :)) ..permisul luat pe oua
|
2 Attachment(s)
cateva poze cu blv-ul
|
4 Attachment(s)
inca cv ptr blv :X jante pe 14 si cauciucuri continental si niste flanse 4X100 (multumesc puma ptr ajutor)
|
O īntrebare am şi eu!
Văd că pe forumul ăsta, cāteva seturi de flanşe, īşi tot schimbă proprietarii. Tu de ce crezi că Puma le-a dat? Că doar şi el le-a luat pentru Dacia sa, dar s-a convins că nu este treabă bună! Cānd o să vă convingeţi că asta nu este cea mai bună alternativă? P.S Nu este caz singular. |
black
|
[QUOTE=andi_cimpean;3553518]
Tu de ce crezi că Puma le-a dat? Că doar şi el le-a luat pentru Dacia sa, dar s-a convins că nu este treabă bună! le`am dat pentru ca nu de roti avea nevoie masina mea si cat au fost pe masina nu am avut probleme cu ele... sa ai parte de ele. bafta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning