![]() |
Proiect Jandarmerie
Dacă vreun user 4T lucrează in Jandarmerie sau a lucrat şi a avut de prezentat aşa ceva l'aş ruga să mă ajute si pe mine . Lucrurile stau cam aşa.. este un test format din 3 intrebări .
1. Cat de mult poate influenţa profesia pe care v-aţi ales'o (jandarm) , viaţa personală si cum poate fi realizat un echilibru intre viaţa profesională si viiata personala ? 2. Participaţi la o misiune foarte riscantă si desi sunteti o persoană cu multă stăpānire de sine , imaginea dezolantă - foarte multi raniti si 3 morti - va crează emotii extrem de puternice : tremur ,senatii de sufocare .Cum procedati pt .a depăşi acest moment neplacut care are efecte ce pot sa va dezorganizeze conduita ? .. a treia am reusit să o fac . |
Re: Proiect Jandarmerie
Vrei sa dai la jandarmerie?:D
|
Proiectul il are un prieten de făcut şi m'a sunat pentru că fiind acolo la Jandarmi , la Drăgăşani , nu are acces la internet şi nici ideile necesare pentru a'l face. Eu dau la Ingineria Sistemelor . Sunt hotărāt. Dar sa nu deviem de la subiect . Raman dator la cine ma ajuta . :)
|
Am prieten jandarm, maine daca imi aduc aminte , il intreb si iti raspund maine seara.
|
Am reusit sa il fac , dar daca pui ceva aici nu ar strica . Mersi .
|
Am uitat.. poate maine :) imi cer scuze, dar sunt cam uituc :)
|
Nu`i problema :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning