![]() |
Machetele mele - sicohiphop
9 Attachment(s)
Dodge Charger R/T 1969 si Dodge Challenger Concept 2006
ESte un inceput de colectie Lasati mesaje de incurajare sau critici ;):-) Producator Maisto , scara 1.24 |
Re: Machetele mele-Sico CRISTI
Quote:
|
Acum lucrez la un Citroen c3 pluriel
Maine vin pozele |
Bun venit.
Frumoase americance. Bafta in conutinuare. Te rog sa scrii si producatorul machetei. |
Salut si bine ai venit! La cat mai multe.Sunt cu ochii pe topicul tau sa vad ce ne mai prezinti.Bafta la colectionat!.
|
Re: Machetele mele - sicohiphop
Bine ai venit ! Te rog să treci şi pe la Regulamentul Secţiunii ;) Spor la colecţionat !
|
Quote:
|
nu sunt 1/43 sunt defapt 1/24 bag mana in foc :P
|
Bine ai venit, frumoase primele 2, sigur sunt 1/43:?::?:
|
5 Attachment(s)
da ma scuzati greseala mea machetele sunt 1/24 :-P
Dupa cum v-am promis Citroen Pluriel Convertible modificat de catre mine Oglinzi lamborghini jante Subaru impreza wrx sti si toba de esapament tot subaru Masina este bburago si este 1/24 pozele sunt facute cu telefonul Īncearcă să scrii şi tu totul īntr-un singur post ;) Nu e greu |
Intersanta.
O singura obiectie: macheta e mica, ca si masina in realitate..ai vopsit jantele in negru mat si acum par rotile mai mici.Ai putea sa obtii un efect frumos daca ai vopsi buza jentii in culoarea caroseriei.Parerea mea. |
Quote:
|
foarte frumoase primele 2 machete;)
|
Poate puteti sa imi dati niste idei da tuning pentru Citroen ce-as mai putea face la el pt ca sincer imaginile cu citroene tunate de pe net nu ma satisfac :-):-)
|
Toate ca toate, insa cum poti afisa pozele acelea, tu intelegi ceva? Uita-te si tu ce poze prezinta ceilalti si fa o diferenta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning