![]() |
Battle || BMW seria5 @new
9 Attachment(s)
in ordinea alfabetica(si de asemenea ordinea pozelor) in caz ca nu aveti chef sa numarati care cum tineti mai mult cu mouse-ul pe o poza si o sa ii vedeti titlul care coincide cu nickul celui care a realizato:
-Barum (mai multa atentie data viitoare) -frost_dani -Gabi -Lukian_XXX -maf -misu-f (si tie mai multa atentie data viitoare!) -patriotu90 -reme fiecare utlizator sa isi voteze propria masina! iar cei care voteaza sa incerce sa si posteze aicea cateva argumente! multumim! poolul va dura 10 zile incepand de astazi (23 iunie 2006 ) cei la care le-a fost atrasa atentia mai multa atentie data viitaore incercati sa lucrati mai ingrijit si cu mai multa grija! probabil ca de acuma se va face si o selectie la cei care vor participa sau nu la pool Bafta :peace: Ultima poza este originalul BMWului seria 5 - Gabi |
Re: BATTLE || BMW seria5 @new
mdea ... deci pana la urma s-a facut pollu ... bafta baieti ...
|
sincer va spun ca nu pot sa votez pe nimeni :D fara suparare :P
|
Gabi...e cea mai potrivita modificare pt acest gen de masina
|
Gabi... frumos lucrat si cu gust ;)
P.S. Nu ai pus originalul :P P.S.2: Am vrut sa'l pun eu dar nu l'am gasit... :(:-) |
a lui gabi e cea mai curata... dar l-am votat p frost-dani pt k imi place mai mult cum arata
|
Quote:
|
si eu tot pe Gabi l-am votat
|
vot gabi... ptr calitatea lucrarii ;)
|
vot gabi...desi sunt curios cum semnalizeaza masina;)
|
el a acoperit pozitia(care e portocalie) dar nu e semnalizarea aia, semnalizarea e acolo fix langa far, uitete atent:)) yo am colorat pozitia in culoarea ei portocalie.....
|
intre gabi si dani,am mers pe mana lui gabi,e mai curatasi daca ar fi pusa in decorul lui dani cred ca ar arata ma bine
|
votat gabi pt simplitate
|
merg pe mana patriotului .. imi place,a lucrat curat
|
votat maf pt ca e bling bling ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning