![]() |
E36 - SiLoTh - BMW
6 Attachment(s)
Noua mea masina, inca nu am inmatriculato. Probabil va fi sv91amo sau sv19amo.
Planuri de tuning inca nu am , poate o bara fata, o toba sport si folie si pe fata.. Intai sa-mi revin putin.:) Trecerea de la Matiz la asta nu e prea prietenoasa, desi sincer matizu e o masina super la consum si pt dus marfa. |
Re: SiLoTh - BMW e36
salut, este frumoasa masina sa o stapanesti sanatos
cred ca ar trebui sa scapi de sorturile de noroi |
Re: SiLoTh - BMW e36
e 1.6 motoru`,nu?
pe lista de modificari ai putea sa pui prima data jantele si o suspensie:lol: bafta cu pisi. |
Re: E36 - SiLoTh - BMW
la ce gropi sunt in oras la mine suspensie mai joasa nu-mi trebuie, inca . jantele daca erau de tabla poate ma tenta sa le schimb, dar astea arata destul de bine..
am o problema. butonul de deschis geamu stanga merge invers. crezand ca e chiar din buton l-am scos dar acolo nu am gasit nimic. presupun ca este un modul pe undeva. stie cineva unde e? |
Imi place furia rosie.
E ok sa vedem ce o sa iasa pe viitor din ea. La cati bani ai luat.o? |
doresc un eleron deala mic in spate, oare unde pot gasi ? si la ce bani? eventual carbon look:)
|
Frumusica pisca rosie, sa ai parte de ea si succes la modificari, vb lui TIBIMAN scapa de aparatorile de noroi ca nu da bine, ii doar o parere nu o lua in nume de rau;)
Te salut cu respect |
pot sa spun ca pe zi ce trece sunt mai entuziasmat de masina. se comporta super , parca nu ma satur de ea...:D
|
DA' CE MOTOR ARE PRIETENE? TE-A MAI INTREBAT CINEVA SI N-AI RASPUNS! E SECRET?? P.S. E FRUMOS SA RASPUNZI CAND ESTI INTREBAT! BAFTA:-)
|
316 .. pentru inceput eu spun ca e ok..
|
Arata foarte bine masina, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute, aproape ca te invidiez :D sunt "fan" e36 coupe. :oops:
|
Quote:
sa stapanesti sanatos matza! |
foarte stock! :D imi place ... sa schimbi parbrizu cand ai banii...
sa ai parte de ea ! |
Quote:
Cand m-ai scoti butonul ala inceearca sa il pui invers ... nu merge? |
arata o poza cu consola pe care sunt montate butoanele ca poate e butonul pus invers:D are dreptate cristi
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning