Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Plateste primaria despagubiri in astfel de cazuri ? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/19339-plateste-primaria-despagubiri-cazuri.html)

ZoliaT 22-06-06 22:04

Plateste primaria despagubiri in astfel de cazuri ?

6 Attachment(s)

turbojack 22-06-06 22:21

Re: Plateste primaria despagubiri in astfel de cazuri ?

Quote:

Originally Posted by ZoliaT

Teoretic da,dupa noua legislatie,si va plati daunele firma ce face intretinerea pe acea strada.Insa trebuie sa te inarmezi cu vagoane de rabdare.

Cristi T 22-06-06 22:52

loool frate cata "vagauna" bine ca nu a patit nik frate ar trebui dati in judecata astia :|

valib 22-06-06 23:32

primaria in nici un caz.
firma care se ocupa cu reparatia canalizarii...TREBUIE sa plateasca...(fie cu voie, fie prin sentinta judecatoreasca...dar mai mult ca sigur doar dupa o hotarare judecatoreasca)

Bogdan_mb 22-06-06 23:40

in ce tara traim de imi vine sa ma sinucid :evil: :evil:

B-83-DAC 23-06-06 00:56

incredibil sunt inmarmurit.Bine ca a scapat omul teafar.Cred ca pentru asa ceva chiar trebuie data in judecata firma care avea grija de zona .

Psycho 27-06-06 21:33

Quote:

Originally Posted by valib
primaria in nici un caz.
firma care se ocupa cu reparatia canalizarii...TREBUIE sa plateasca...(fie cu voie, fie prin sentinta judecatoreasca...dar mai mult ca sigur doar dupa o hotarare judecatoreasca)

dati frumos in judecata cu poze si tot si ... sa vezi ce tambalau iese si ... se platesc si despagubiri ..

Gabriel_xenon 27-06-06 23:16

bine q nu ai patzit niq man...io unu imi varsam nervii p primu politician kre imi iesea in cale...apoi p muncitorii din zona

59AFA 29-06-06 09:39

damnnnnn...pare comic ,dar numai in pielea proprietarului sa nu fiu :???: ....bine k nu a fost nimeni ranit...

Bogdan_mb 29-06-06 18:20

Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon
bine q nu ai patzit niq man...io unu imi varsam nervii p primu politician kre imi iesea in cale...apoi p muncitorii din zona

scuzee de offtopic : frate vezi ca ai pierdut vocalele pe drum .. te crezi pe mirc cu cuvinte de genu : q , niq , p , kre ?

B|shOp-VR6 29-06-06 20:08

Daca o sa treceti pe barbu vacarescu spre stefan cel mare.. aproape de intrarea in stadionul dinamo o sa vedeti un canal care se tot lasa. Acum 1 luna era o mica denivelare.. acum a inceput sa se vada sub el... asa ca aveti grija daca treceti pe acolo.. sa nu patiti ca omul cu motorul.

sandrei 05-07-06 11:21

veti avea de asteptat doar o gramada de vreme..si eu mai demult mi-am spart bara fata intr-o parcare administrata de o firma particulara si am sunat la primarie..trebuia sa astept vreo 2 luni pana ar da PRIMARIA in JUDECATA firma...si dupa aceea eu trebuia sa dau primaria...deci aveam de asteptat mult si bine..dar merita..ca fara asemenea acte nu se va misca veci nimic in tara

All times are GMT +2. The time now is 07:22.

- Copyright 2026 4Tuning