![]() |
Plateste primaria despagubiri in astfel de cazuri ?
6 Attachment(s)
Plateste primaria despagubiri in astfel de cazuri ?
|
Re: Plateste primaria despagubiri in astfel de cazuri ?
Quote:
Teoretic da,dupa noua legislatie,si va plati daunele firma ce face intretinerea pe acea strada.Insa trebuie sa te inarmezi cu vagoane de rabdare. |
loool frate cata "vagauna" bine ca nu a patit nik frate ar trebui dati in judecata astia :|
|
primaria in nici un caz.
firma care se ocupa cu reparatia canalizarii...TREBUIE sa plateasca...(fie cu voie, fie prin sentinta judecatoreasca...dar mai mult ca sigur doar dupa o hotarare judecatoreasca) |
in ce tara traim de imi vine sa ma sinucid :evil: :evil:
|
incredibil sunt inmarmurit.Bine ca a scapat omul teafar.Cred ca pentru asa ceva chiar trebuie data in judecata firma care avea grija de zona .
|
Quote:
dati frumos in judecata cu poze si tot si ... sa vezi ce tambalau iese si ... se platesc si despagubiri .. |
bine q nu ai patzit niq man...io unu imi varsam nervii p primu politician kre imi iesea in cale...apoi p muncitorii din zona
|
damnnnnn...pare comic ,dar numai in pielea proprietarului sa nu fiu :???: ....bine k nu a fost nimeni ranit...
|
Quote:
|
Daca o sa treceti pe barbu vacarescu spre stefan cel mare.. aproape de intrarea in stadionul dinamo o sa vedeti un canal care se tot lasa. Acum 1 luna era o mica denivelare.. acum a inceput sa se vada sub el... asa ca aveti grija daca treceti pe acolo.. sa nu patiti ca omul cu motorul.
|
veti avea de asteptat doar o gramada de vreme..si eu mai demult mi-am spart bara fata intr-o parcare administrata de o firma particulara si am sunat la primarie..trebuia sa astept vreo 2 luni pana ar da PRIMARIA in JUDECATA firma...si dupa aceea eu trebuia sa dau primaria...deci aveam de asteptat mult si bine..dar merita..ca fara asemenea acte nu se va misca veci nimic in tara
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning