![]() |
cum acordez incinta?
salut am o incinta trapezoidala de 59.887l(volum interior) facuta de mine,difuzorul este un orion cobalt c0124s. acum intrebarea mea este la cati hz sa.i fac acordajul. mie dupa program pentru 35hz mi.a dat un port cu dimensiunile de 31cmX2cm cu o adancime de 12,8cm. e bine? trebuie acordata la alta frecventa? va rog mult niste pareri:sad:
|
Re: cum acordez incinta?
...m-am gandit sa nu mai deschid alt topic si sa intreb si eu aici... cum pot afla acordajul unei incinte ? ,am un woofer cumparat cu incinta cu tot facuta dupa parametrii difului( asa mi-a spus vanzatorul).... vream sa situ ce trebuie sa masor, sau sa fac ca sa aflu acordajul :?: ...multumesc si sper k nu am deranjat cu nimic
|
Quote:
Boxa 40 litrii cu reflex dreptunghiular 20(latime)/200(lungime)/300(adancime) mm sau reflex rotund cu diametrul de 80 si adancimea de 200 mm (este un exemplu, cifrele sunt puse la nimerela, tu trebuie sa masori si sa-mi pui cifrele corespunzatoare). Quote:
|
multumesc mult @stage2, e prima cutie care incerc s.o fac dupa parametrii,programul acum incep sa.l inteleg....sa vedem ce iese
|
M-am grabit sa intreb ceva fara sens, e bine, spor la treaba.
|
1 Attachment(s)
am facut si eu un desen al incintei.... cred k am specificat tot ce este nevoie .. daca poti sa-mi spui si mie cum calculezi acordajul :) multumesc...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
acea bucata nu are dimensiune fixa... in interior vin 2bucati prinse pe alta bucata,dupa cum se vede in prima poza... acele 2 bucati au: una 9cm iar alta 11cm...
|
Quote:
|
Quote:
|
dap ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning