![]() |
URC - the beggining
Va salut cu stima si respect - sunt fondatorul unui mic club (in crestere insa) care la inceput s-a numit StreetRacingSydicate iar apoi am schimbat in UrbanRacingCrew! Momentan ne-am blocat la stadiul in care trebuie sa ne organizam dpdv juridic sau ma rog - sa avem o forma de organizare care sa ne permita sa primim sponsorizari dar sa nu platim taxe sau impozite! Va rog sa-mi oferiti sugestii! Va multumesc.
|
Re: URC - the beggining
nimeni? nici un ajutor?
|
forma de organizare pe care o cautati pentru a obtine sponsorizari &stuff se numeste A.C.S. (Asociatie Club Sportiv)...si mai toate cluburile care se respecta o au ca prefix.
Mult succes! |
Morpheus - sa inteleg ca devi Asociatie Club Sportiv in urma inscrierii in FRAS? sau...? da-mi te rog mai multe detalii
|
N'am nici cea mai mica idee, sincer iti spun. Nu am trecut pana acum prin asa ceva ca sa stiu exact ce trebuie facut dar pot sa'ti dau urmatorul pont. Baietii din inferno tocmai au devenit ACS, ai putea intra la ei acolo la cafenea si sa'i intrebi frumos care ar fi actiunile premergatoare dobandirii A.C.S.ului...oricum sa stii ca'i vorba de ceva banuti, alergatura...una alta...
Mult succes! |
sunt constient ca e de munca cu deschiderea unui club :???: nici nu ma asteptam sa fie munca de copil ce se joaca cu dingbatu in tzarana :D (joke)
am sa ii intreb ce si cum au facut ei! Merci de info Morpheus! |
Oricand, cu cea mai mare placere.
Succes |
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning