Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Astra G-proiect aproape de final! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/192744-astra-proiect-aproape-final.html)

Antilles 07-06-10 17:22

Astra G-proiect aproape de final!

4 Attachment(s)
Am ajuns cu Astra aproape de final, s-a facut pt ea aproape tot ce vroiam, acum ma mai gandesc la evazari si hayon. Pe hayon am inceput un CSL, nu tsiu daca mai merita facut ceva, totodata am ramas in pana de idei la schema de culori, prin urmare cer ajutor la culori, o vreau in 2 culori dar nu stiu cum sa le asez...sau ce culoare samai adaug pe langa cea originala (vreau neaparat sa ramana originala). Mentionez ca o sa fie oricum vopsita integral de un vopsitor foarte bun, asa ca go wild! Jantele raman peste vara cele cu buza polisata, iarna cele pe 16 negre. (cred ca trebuie luat si asta in considerare)

atasez cateva poze

ct-13-SHP 24-06-10 23:32

Re: Astra G-proiect aproape de final!

super tare bad boy look'ul parca asa se cheama prelungirea capotei ... :rolleyes2 ...asteptam poze in continuare ,spor la treaba

MariusMKV 29-06-10 20:02

cauta pe AICI , sigur o sa gasesti ceva

soosy 05-10-10 22:10

buna initiativa

dar eu zic ca la cele nemtoaice bmw,audi,opel,vw si mercedes le sta bine cat mai original
trantite si jante pe masura

deci eu as recomanda niste bari stock cu buza fata sau o prelungire ca si la bara spate(ca sa fie in ton)o suspensie si jante late buzate sau cum iti place tie

arata bine si asa,dar sigur ai avea mai mare effect cu ceva simplu si cu gust
bafta

Antilles 07-10-10 17:21

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 3705584)
buna initiativa

dar eu zic ca la cele nemtoaice bmw,audi,opel,vw si mercedes le sta bine cat mai original
trantite si jante pe masura

deci eu as recomanda niste bari stock cu buza fata sau o prelungire ca si la bara spate(ca sa fie in ton)o suspensie si jante late buzate sau cum iti place tie

arata bine si asa,dar sigur ai avea mai mare effect cu ceva simplu si cu gust
bafta

Merci, e un post vechi oricum, de atunci s-a terminat masina...inafara vopselei de care si-a cam batut joc vopsitorul, acum ramane sa mai finisez putin si sa o revopsesc, in rest e gata. Dupa ce fac asta o si vand.

Antilles 05-12-10 20:23

1 Attachment(s)
Asa a ramas in cele din urma:), doar ca initial avea jante negre cu buza pe 18"

soosy 05-12-10 21:27

mda...am vazut-o la vanzare;)...

spor

Antilles 06-12-10 07:24

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 3873643)
mda...am vazut-o la vanzare;)...

spor

Da, asa e, din pacate trebuie sa renunt la ea.

viorel1601 08-12-10 14:52

Imi place mult ideea de a prelungi capota in loc de pleoape. Bravo !

Antilles 09-12-10 08:04

Quote:

Originally Posted by viorel1601 (Post 3880251)
Imi place mult ideea de a prelungi capota in loc de pleoape. Bravo !

Da, vroiam sa fie "diferit", plus ca nu-mi placeau defel clasicele pleoape. Acum masina se vinde, deci daca sunt interesati...cred ca e prima astra cu capota coborata peste faruri si grila si CSL pe spate.

soosy 09-12-10 09:23

a iesit ok
insa legat de capota mai sunt 2 masini asa cu bad
1 chiar facut aici pe forum de ghetto;)....

m-ar fi interesat bara spate...insa ii nasol cu transportul la asa ceva:|

bafta inca odata

Antilles 10-12-10 07:54

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 3882302)
a iesit ok
insa legat de capota mai sunt 2 masini asa cu bad
1 chiar facut aici pe forum de ghetto;)....

m-ar fi interesat bara spate...insa ii nasol cu transportul la asa ceva:|

bafta inca odata

Da, sunt, ambele facute dupa mine:P, nu e asa nasol cu bara, am trimis acum cateva luni o bara fata pana in Bucuresti, a costat vreo 60 RON transportul (se factureaza in functie de greutate), oricum ai calcula tot iesi mai ieftin decat daca faci/cumperi alta noua.

viorel1601 10-12-10 14:48

Ai bara fata exact ca a mea :) BTW si eu vand masina... daca e cineva interesat... ONLY CASH 3800 euro

Antilles 23-12-10 17:28

intrebare de baraj:D

Ce schema de culori/culoare e ceam mai populara/potrivita pentru masina asta, luand in considerare ca trebuie sa se vanda repede dupa ce e gata?

soosy 23-12-10 19:12

eu zic ca 99% sigur gri...sau neagra...in rest sunt fel si fel de noante care poate nu plac tuturor
dar griul acela deschis sau negru este mai popular si da bine

All times are GMT +2. The time now is 09:52.

- Copyright 2026 4Tuning