Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Audio Solenza (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/19269-audio-solenza.html)

Virtual 21-06-06 17:41

Audio Solenza

Cand am luat-o avea pe ea boxele si casetofonul standard cu care a fost fabricata, momentan in limita posibilitatilor am achizitionat un Pioneer 4x50W, am vazut in magazinul de unde am luat cd-playerul o pereche de boxe JVC 200W si ma gandeam sa iau 2 perechi de boxe dinalea pt usi si spate, am vazut ca au si XBass si dupa proba ce mi-a facut`o vanzatorul se auzeau foarte bine, acum as vrea sa stiu sfatul vostru, m-am gandit si la un tun de bass dar nu stiu ce rezonanta ar avea pe solenza cu tabla ei, cam cat ar ocupa din portbagaj si nici daca e absolut necesar, imi place sa ascult house dar mai mult rock si as avea mai multa nevoie de inalte dar si de bass. Astept sugestii.

Bigu 21-06-06 17:49

Re: Audio Solenza

au bagat altii mai multe in dacie si sunt fericiti ;) (prietenii shtiu) daca vrei woofer gandestete ca tb sa cumperi si statie, si fire...si de difuri...ce diametru, putere rms, ce bani?

Virtual 21-06-06 22:56

Pai daca tot am luat cas de 4x50 ma gandeam 4 difuri de 50 ? :) Sunt putin n00b in domeniul asta dar sunt deschis la sugestii...

Bigu 21-06-06 23:03

cati bani de gand sa investesti??

Virtual 21-06-06 23:20

Pai nu stiu cum ar suna asta dar banii nu sunt o problema doar ca nu-i am toti odata, adica nu vreau sa bag enorm de multi dar sunt pregatit sa bag destui doar ca nu toti odata, in transe, ma refer la tot nu doar audio, tu zi-mi cam ce idei ai si sa vad, ce am vazut eu erau 1.300.000 boxele, apai nush...

Bigu 22-06-06 07:12

pai...a-i putea merge pe linia pioneer! nu au preturi foarte mari si calitatea este buna. baxe fata cca1.500.000 , boxe spate cca 2.500.000. daca vrei si woofer gaseshti pe la 3milioane unul bun tot pioneer, si o statie in jurul la 4milioane.

Gabriel_xenon 22-06-06 09:20

Quote:

Originally Posted by Bigu
pai...a-i putea merge pe linia pioneer! nu au preturi foarte mari si calitatea este buna. baxe fata cca1.500.000 , boxe spate cca 2.500.000. .

si io cred la fel
Ca s nu te complici cu statzie ai putea alege un woofer activ ... e mai slabutz deci nu trebuie s itzi faci griji de "tabla" :P
daca vrei sa continui linia pioneer itzi potzi lua woofer si statzie pio si atunci "U'RE THE MAN" itzi faci linie completa ... se aude si bine si "da" si bine
Bafta

Virtual 22-06-06 12:59

Eu cu tunning masini nu sunt grozav dar ma pricep putin la electronice si altele, si din cate stiam eu Pioneer sunt destul de buni, deaia am si ales cd-playerul de la el la fel m-am gandit si eu sa merg tot pe Pioneer, Bigu, ce ai zis tu suna destul de rezonabil la bani, acum vin urmatoarele intrebari boxe fata + spate aproximativ dupa cum ai zis tu undeva la 4 milioane, ce sunet am cu astea? Eu vreau sunet dar nu vreau nici prea mult ca nu sunt interesat sa cobor fara timpane din masina asa ca pe langa boxele astea crezi ca necesita o statie si un woofer .. activ sau nu ?
Dar de ce sunt alea de pe spate mai scumpe ca si alea de pe fata? Mai mult de 50W RMS nu sunt alea de pe spate nu ? Atat scoate cd-playerul. Sau la banii astia ce i-ai zis tu ce performante ar fi boxele ?
O intrebare putin mai :oops: ar fi pe langa astea 4 boxe daca-mi pun statie si woofer creste consumul combustibilului ?
Whaaat, sunt n00b asa ca nu-mi dati in cap va rog :???:

Bigu 22-06-06 15:00

o sa ai calitate la medii si inalte. bas o sa auzi dar nu prea tare pt ca cele din usi au aprox 30w rms si cele de pe spate sunt 6/9 70wrms. oricum , playerul scoate undeva la 23 w rms pe canal. daca vrei sa asculti cu placere mai fa un efort si ia-ti un woofer mic(10") cu cutie inchisa si o statie sa-l duca si nu o sa-ti para rau! iti consuma bateria! si dupaia alternatoru dar e insignifiant pt benzina si baterie daca asculti la volum normal! bafta

Virtual 22-06-06 15:31

Bateria cand e oprit motorul nu ?
O sa iau in considerare si un woofer si statie, boxele fata + spate, woofer, statie ai idee pe unde gasesc aproape de mine, eu stau in Petrosani, prin Deva, Orastie, Tg-Jiu gasesc?

Bigu 22-06-06 21:41

asta chiar nu shtiu...nu sunt distribuitor si nici dealer;) dar poti incerca! speranta moarte nu are!

xxdadixx 22-06-06 22:46

Quote:

Originally Posted by Virtual
Bateria cand e oprit motorul nu ?
O sa iau in considerare si un woofer si statie, boxele fata + spate, woofer, statie ai idee pe unde gasesc aproape de mine, eu stau in Petrosani, prin Deva, Orastie, Tg-Jiu gasesc?

Hunedoara pe ascultate :)

Virtual 28-06-06 00:47

Am avut azi drum de deva si am trecut pe la hunedoara si am vazut ceva...
Deci daca casul meu e 50x4 atunci va merge daca pun 30x2 fatza si 70x2 spate?

Bigu 28-06-06 21:36

Quote:

Originally Posted by Virtual
Am avut azi drum de deva si am trecut pe la hunedoara si am vazut ceva...
Deci daca casul meu e 50x4 atunci va merge daca pun 30x2 fatza si 70x2 spate?

logic ! ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning