![]() |
Dacia Nova 1.6 MMN
5 Attachment(s)
Salutare pasionatilor de dacia ! sunt nou pe aici in categoria " masina mea "
Asi dori sa prezint si eu dacioara unui prieten care dupa mine e putin speciala Acuma este inca in constructie ! pot atasa doar cateva poze cu ea . Momentan are barile in lucru pe fata sa folosit o bara de Honda Accord si pe spate o prelungire bara fata de Passat Sper sa va placa modificarile Masina ruleaza pe Gaz + benzina si in ciuda criticilor care zic ca gazul este puturos si nu trage masina , ehh pot sa zic ca asta mananca asfaltu la propriu cu noua bara Vor mai urma modificari si va voi tine la curent si voi veni cu poze noi :D MOdificarile de ieri :-P Vulcanizat roti jante aliaj spete tabla fata ( sunt doar 3 de aliaj 1 e rezerva ) ajustat motor , curatat , barile modificate , curatenie in interior ,antifonat capota motor , refacut instalatie electrica ( anumite becuri nu functionau ) si vor mai fi ...: Un sistem audio mai decent ( momentan merge pe 3 boxe si alea amarate ) si vom vedea ce va mai fi .. idee sunt destule banii sa ai ! |
Re: Dacia Nova 1.6 MMN
3 Attachment(s)
poze noi facute azi ! sunt inca calde :P.
... chiar nu va intereseaza proiectul ?:cry: |
Quote:
|
da intradevar a fost putin sifonata aripa stanga fata la colt cu semnalizarea si usa sofer si in spate in rest e rugina si carpeli cu kit !
dar la bara e poza facuta stranba ! oricum nu putea sa iasa perfect ! doar e facuta din alte barii mai late ! |
mult succes cu proiectul :P
|
daca ai nevoie de piese de nova , vb cu subsemantul
|
10 Attachment(s)
Salutare nu am mai postat de ceva vreme pe aici am remediat in mare parte zona tehnica aproape totul schimbat .. merge mult mai bine :oops: si am mai lucrat la aspectul ei urmeaza sa remediez zonele ruginite
in rest las pozele sa vorbeasca. Scuzati calitatea unor poze dar au fost facute cu telefonul |
Spune-i prietenului tau cu nova sa ia gazu si sa il arunce cat de departe vede ;) in rest la masina se pot face multe...chef de munca sa aibe.Sa mai lucreze la suspensie sa fie cat mai lasata...bara fata e frumoasa buna ideea ;)
|
sincer merge mai bine pe gaz decat pe benzina pe gaz merge lin si pe benzina inecata :D dar oicum mai trebuie lucrat la motor :D
app te tot vad la liceu Auto . inveti acolo ? |
nu...am fost acolo doar de vreo 2 ori la sorin baiatu cu dacia UBY in rest trec des prin zona aia ca e scurtatura :D
|
in orice caz splendida masina :D
|
5 Attachment(s)
poze Noi !
|
Quote:
|
imi place ca ti-ai facut singur barile sunt facute cu cu gust ;arata super
zi-mi si mie cu ce le-ai imbinat intre ele? Spor la tunarit |
3 Attachment(s)
Pe masina au aparut niste folii pe geaumrile din spate :D
: Ps. holsuruburi si kit :D sa sti ca inca mai pot face bari fata + spate si praguri :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning