![]() |
Vand piese Golf 3
piese de golf 3 am multe ....... cine vrea si ce vrea?
0723.000.350 |
Re: Vand piese Golf 3
poti da ceva amanunte despre masina (motorizare, nr.usi, etc). ma intereseaza protectiile de plastic de pe praguri(daca are), bentita de sub spoiler fata, clima, airbag.
|
daca este in 4 prezoane cat vrei pe etrieri spate cu discuri?
|
telescoapele de la hayon in ce stare sunt? :D
|
incerc sa raspund la toata lumea:
@paul am pragurile de plastitc dar din pacate unul nu este complet. da, am si bentita de sub spoiler fata, da am si airbagurile (volan + torpedou) da am clima dar nu este complecta - am doar aeroterma +comanda de climatronik, iti mai trebuie compresorul si radiatoarul. ------------------------------------------------------ @tru_astra masina este in 4usi . da am puntea spate dar nu este pe discuri are tamburi. dc te ajuta cu ceva ....... este complecta asa cum am dat-o jos dupa masina..... @cristi telescoapele nu le mai am........................... Va astept la 1telefon ceva 0723.00.350 sau CosMOte 0765.48.40.41 Cu respect Costi |
Piese de golf3/ vento:
bordul cu aerbag volan aerbag puntea spate 4prezoane cu tamburi fuzete setul de amortizoare(4) caseta directie pompa frina +ABS timoniera planetare caroseria plafon plasticaraie oglinzi mecanice fete usa usile toate 4 haion bara spate stopuri spate De GTi Fumurii Hella CONDUCTELE bara fata bord AEROTERMA + COMANDA AER (KLIMATRONIK) |
este valabil si azi
|
ms dar mie imi trebuie etrieri fiindca unul de-al meu a inceput sa scape lichid:( de fapt a fost greseala mea deoarece pe golf 3 nu s-au pus discuri pe spate in 4 prezoane
|
deci iti trebuie etrierii??? aha s-au psu discuri pe spate dar doar la 2000 16 v si vr6 ;)
|
stiu dar sunt in 5 prezoane
|
m-ar interesa una sau 2ua jante de golf3 GTI originalele... pret pls
|
tru_astra am puntea pe spate in 4 prezoane daca asta vrei ;)
fixius @ imi pare rau dar numai am jantele |
aer bag-urile s-au vindut ramin restul
|
numai vrea nimeni nimic?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning