![]() |
Proiect 97 TYM
7 Attachment(s)
Masina mea Dacia din '97 care urmeaza sa fie modificata. Cum?... Vedem pe parcurs.
Cateva poze cu masina in stadiul actual: |
Re: Proiect 97 TYM
Quote:
si poate ne povestesti si noua ce planuri ai cu ia. |
4 Attachment(s)
Primele modificari vor fi aduse motorului.Pentru inceput am achizitionat un capac de motor de Renault 5 pe care l-am reconditionat.Chiuloasa a suferit unele imbunatatiri cum ar fi supape admisie de 1.6 ,intarit arcuri supape, si urmeaza a se da plan pana la 72.00.
|
mandra clujeanca ta :)) ne vedem pe strazi
|
se vede k esti hotarat pe treaba ... nu pot sa zic decat bafta si asteptam sa vedem ce o sa faci cu dacioara
|
Frumos proiectu doar scapa de toate actibildurile si aeratorele alea. Toata Stima Maestre !
|
Cu stopurile alea nu te vad prea bine, mai bine le dadeai doar o tenta era de ajuns.
|
Bine ai venit.La exterior ai putea incepe prin a vopsi spoilerele (in culoarea caroserie) si remedia locurile unde a inceput sa dea rugina.Bafta
|
6 Attachment(s)
Multumesc pentru primire si pentru sfaturi !! Mai postez cateva poze facute recent. Poze ale radiatorului pentru racire ulei care asteapta nerabdator sa primeasca modina ce-a noua ,chiuloasa si carburatorul pe care vreu sa il reconditionez si sa il montez in cazul in care nu gasesc un weeber dublu corp pe care il caut de multa vreme.......cat despre partea de caroserie ....o sa urmeze dupa ce termin cu motorul...
|
Quote:
Chiuloasa cine a prelucrato? Tu manual? Sau la un atelier? |
Radiatorul o sa il montez cand o sa primesc modina,pe care am comandat-o si sper sa ajunga cat de curand.Nu stiu inca ce racorduri o sa folosesc,o sa rog un amic de-al meu sa ma ajute,ca el are montat asa ceva.Cat despre chiuloasa,eu doar am curatat-o,ca de restul s-a ocupat un Mester care face astfel de lucrari.
|
Quote:
Am si eu o intrebare unde vrei sa pui radiatoruld eulei..adica zona?:) -cu cat ulei tre sa compeltezi maimmult..am inteles depinde unde il pui -rezista adica pnm nush sa explic...ca stiuc a trebuie mai multa presiune la ulei..si etc etc apropo se mai vede ceva prin triplele tale?:) Si nu sariti cu gura doar sunt nelamurit in legatura cu modina.. Oricum imi palce masina...spoielrele de c enu le vopsesti negre ca au iesit de la soare...si e o operatie simpla.. |
Radiatorul de ulei o sa vina montat in fata celui de apa pe partea stanga......Modina este un fel de adaptor care se pune intre blocul motor si filtrul de ulei pentru a putea face legaturile de tur si retur de la radiatorul de ulei.....Presiunea de ulei se rezolva cu ajutorul unei pompe de ulei cu debit marit..... cat despre stopuri se vede ok prin ele,eu le am montate de 1 an si ceva si nu s-a legat nimeni de ele inca :-)
|
Quote:
|
Pompa de ulei normala de Dacia 1310,numai asa se mai fabrica acum ( cu debit marit ) si costa in jur de 60 - 70 de lei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning