![]() |
Oferta
..care de aici crede ca poate sa imi faca si mie pe un perete un desen de mana..schitat ..normal cu o masina tunata .......ofer cazare la mare pana cand il termina .....hai sa vad.... care vrea?
|
Re: Oferta
pai zi si tu oamenilor ce masina . ce dimensiuni, mai multe detalii
|
...nu ma gandesc neaparat la o anume maisna poate imi da cineva o idee......dimensiunea ..nush cat sa zic acum ......
|
suna tentant :shock: :dribble: n-am mai facut o masina la oasemenea scara ... dar oricum am bacu acu ...asa k ... slabe sanse dak esti in graba :p
|
m-as baga eu...;)
|
..yakone sa stii ca u ai un avantaj ;) ...ca ne cunoastem ....desenu va avea cam 110 cm \ 140cm ...cam asa am calculat....
|
frate... nust dak o sa am onoarea sa il fac eu... dar dak trec p la mare ... tre neaparat sa ma lasi si p mine sa il vad :D
|
..hai mah ...nu se ofera nimeni .........nu vrea nimeni la mare ?
|
ba da frate... dar park mai tentant suna sa iau bacu :D
|
..pai si ce mah .........dupa bac nu potzi ..? ....ca nu ma grabesc
|
ba dupa bac ... s-ar putea ;) ... dar pari hotarat... si nu vreau sa t retin
|
deci desenul va avea in jur de 100 cm pe 140 cm .......se poate chiar mai mare.....ca tot intrebatzi ce masina se va desena ...un bmw e30 (ursuletz ) in schitza ...cam cum am eu emblema cu grigo tuning ...deci avem nevoie de un baiat care sa se priceapa...
si cu toate ca desenul poate va vi terminat in 2 zile ....ca bonus pt cel care se baga o sa aiba mai multe zile cazare gratuita . ;) deci treaba e serioasa avem nevoie de un baiat care sa se priceapa ;) |
hai mah nu vrea nimeni .....bah e caldura de mori fete multe la mare ......poate va fac sa venitzi :)...mah ce mah nu avetzi curaj ...
|
eu...nu prea pot sa vin... ma apuc de masina si pana pe la inceputul lui august nu prea sunt disponibil;)
|
:)) hai k poate la sf sapt aj si eu la CT ... Mai vb noi ;) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:50. |
- Copyright 2026 4Tuning