![]() |
Intalnire Nationala Fiat Punto
m-am gandit ca ar fi ok daca am lua exemplul altor posesori de marci auto..gen bmw e36 / vw golf .. si am face si noi o intalnire nationala..sa ne cunoastem toti intre noi ..m-am gandit ca pt inceput sa fie doar pt punto`uri..de la mk1 la GP ..si apoi..daca iese bine treaba..sa organizam o intalnire Fiat ..doar nu suntem mai prejos ca altii, nu ? eventual rog un admin sa faca un pol..cu orasul in care sa aiba loc intalnirea..undeva in centrul tarii..spre exemplu brasov sau sibiu..astept parerile voastre :D
|
Re: Intalnire Nationala Fiat Punto
este deja organizat o intalnire pe transfagarasan, check out clubfiat.ro
|
nu ma intereseaza ce face clubfiat.ro aici e vorba de membrii fiat punto de pe 4tuning :)
|
din partea mea e ok
|
Si eu sustin ideea ... insa presimt ca vom fi vreo 10 maxim :)
|
oricum clujul e centrul fiat :p
|
prezent si eu cu MK1
|
pentru sibiu vin si eu cu un mk2 classic stock 8):lol:
|
mba vad ca esti membru fiat acum, poate vei face mai multe desene cu puntouri acum :)
|
Quote:
la fel si cu intalnirea daca vreti sa veniti in sibiu si este dupa 15 iulie ma ofer sa "organizez" adica sa va astept la o intrare in oras si apoi sa mergem printr'o parcare unde e si un pub...sau daca o sa fie si peste noapte :?::!::?: |
asa m-am gandit sa fie..dupa 15 iulie..eventual sa stabilim cu totii o data..si un oras..sibiu ar fi cel mai ok parerea mea si intr`un weekend din iulie..sau inceputul lui august..tinem legatura domnilor 8)
|
voi fi prezent si eu ..proaspat si fericit posesor de fiat ! .. sper din toata inima sa ne strangem destui ...
!bafta tuturor ! |
AICI veniti??
e un pic offtopic.. adica nu vreau ca asta sa fie intalnirea fiat... eram doar curios daca vin posesorii de fiaturi tunate :D doar azi cand am vb cu joker m'am gandit sa postez si aici |
Jumatatea luni Iunie este Ok.Si cred ca mai aduc cativa posesori de Punto.Bafta la organizare.
|
Quote:
luna iulie nu?? ar fi weekendu 17-18 iulie (sau 24-25 eu prefer data asta pentru ca termin cu facultatea...dar sunt ok si cu 17-18 ) 2 intrebari... vreti la sibiu?? si daca da.. si peste noapte sau doar o intalnire?? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning