![]() |
[EXT] Dacia 1310 ... it`s black...it`s white ..yeyeye :P
10 Attachment(s)
chit ca va place sau nu...cu to(n)tzii trebuie sa apreciem efortul acestui om...felicitari TAU`le ... vai de curu vostru daca votatzi kitch .... muhahahahahaha |
Re: [EXT] Dacia 1310 ... it`s black...it`s white ..yeyeye :P
suuuuuuuuper dacia ... cea mai frumoasa din Romania ... Tau`le ..esti maestru ... tzine`o tot asa ...pe cand ..apar ledurile ?:D :D
|
EXTRAORDINARA!! Felicitari TAU'le... ;) cea mai tare Dacie.... SPOR LA TREABA IN CONTINUARE ;)
|
-foarte faina, dar trebuie jante argintii eventual cu buza combinate cu suspensie ceva mai joasa
-atentie mai mare la detalii gen imbinari si alinieri vezi toba, pragurile... |
de schimbat pragurile cu unele drepte
|
corect unde se imbina ar mai trebui umpic retusat
garda la sol mai mica pragurile poti sa le tii si pe astea ca tot da bine pe masina+ca e si unicata dacia in romania ==>este extraordinara si as vrea sa arate si batrana dacie din fata blocului ceva cam la fel(diferita sa nu fie 2 la fel:D)......cea din fata blocului de la mine e tot alba din `97(proprietatea mea) |
Imi mai expun odata parerea chiar daca Tau o stie prea bine...
Este o masina foarte foarte tare,pentru o dacie...singurul minus de acum sunt pragurile...dar vor veni in curand unele noi...asa mi-a spus Robert... Jantele se imbina perfect cu restul masinii... Neoanele pe dacia asta sunt super tari....dau o senzatie de OZN :) Dacie cu lcd cine a mai auzit :) O masina in care s-au investit bani si munca...si merita un EXTRAORDINAR |
Quote:
|
e asa e romanu..cand vede ceva aranjat..,, tunat chiar super ..cum e dacia lui tau... voteaza aiurea
despre aceasta dacie opinia mea este ca e la momentul actual este cea mai frumoasa dacie tunata care nu are vreun element sa dea in kitch . |
este EXTRAORDINARA ... tine-o tot asa TAU ... BAFTA si de acum incolo ...
BORA POWER :o :lol: |
super! e cea mai tare dacie pe care am vazut-o eu... bun gust asta e!
bv tau-le |
mai sunt fraieri care sa voteze asa numa sa se afle in treaba.
Taule nu is manelist dar versurile astea le tin si io minte , poti sa le dedici la astia care iti fac faze dastea Dusmanii imi poarta pica dar n-au valoarea mea , sau cum draqu era :) |
Quote:
|
Clar cea mai tare dacie pe care am vazut-o pana acum si nu cred ca o sa mai vad una mai bine lucrata si ingrijita ca TAU... Felicitari !
Votat extraordinara ! ;) |
ce sa zic...:D..tine`o tot asa cu schimbarile si imbunatatirile...esti pe drumul cel bun( spre deosebire de Dacia :D )...bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning