![]() |
[EXT] Dacia Logan - evo powah .. :)
7 Attachment(s)
un logan care a EVOluat mult...f mult...printre cele mai frumoase |
Re: [EXT] Dacia Logan - evo powah .. :)
foarte frumoasa, dar trebuie alte jante, nu se prea potrivesc cu unghiurile ascutite ale masinii.
|
votat e frumoasa intradevar
nu sunt fan logan da nu as zice NU la unu +ca poa sa iasa si ceva frumos din el P.S:e prin buc un logan vb in cameleon....va suna cunoscut ceva ceva?! |
super tare masina...
si stapanul de nota 10 :) votat extraordinara pentru ca dupa parerea mea este cel mai frumos logan din tara! |
am votat este extraordinara..imi place foarte mult..si dupa cum spunea si orlando cred ca e cel mai frumos..:D
|
mie unu asta mi-a placut cel mai mult din toata adunatura de logane...
restul erau pistol cu apa pe langa el :lol: :lol: :lol: |
e foarte frumoasa.dak nu e cea mai frumoasa oricum e una din cele mai frumoase din rom
P.S:cine naiba a votat "urata"?!?:evil: |
Printre cele mai reusite loganuri jentile sunt piese de rezistenta
|
e frumoasa intradevar.... nu stiu ce as putea sa comentez la ea .. e misto imi place mie unu
ps: la bazar pe prima pagina e un logan dragut de vanzare STF face-ti un pool si cu el daca e permis da`mi un PM cu linkul...si sa vedem ce iese ;)...blowwind |
dap si STF`u e dragutz ...dar asta e ... :shock: bomba..suuper bodykit ...printre cele mai rasarite ... frumos frumos ... mishto si jantele ... :twisted:
|
:) proud to be EVO ...
|
super bine facuta, felicitari vlad!
|
foarte frumos... cred ca cel mai frumos LOGAN ;)
|
E cel mai urat logan pe care l-am vazut!!!!!!!!!!!!...just kiddin' chiar e printre cele mai reusite pe care le-am vz prin buc! Numai bine!
|
SUPER!! chiar se poate numi masina acum...nu prea-mi place loganu cum iasa din fabrica dar recunosc ca baietzii de la evolution crew au facut o super treaba acolo!!!! BRAVO
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning