![]() |
Care aveti pedale de aluminiu la masini???
Am vazut niste pedale din aluminiu in Carefura(carrefour) care se se prindeau in suruburi pe pedalele originale.Oare daca urci in masina cu picioarele ude mai ai aderenta pe acele pedale?Oare nu-ti scapa ambreiajul la vreun semafor si il "pupi" pe ala din fata ta?
Ce parere aveti despre ele,merita sau nu? |
Re: Care aveti pedale de aluminiu la masini???
pana sa il pupi pe ala din fatza iti moare motorul daca ai dacie
|
Acum nu mai am dacie,am Aveo.
|
pedalele de firma catusi de cat si de generatzie mai noua au insertzii de cauciuc pt o aderentza mai buna
cele din carrefour banuiesc ca sunt de o calitate indoielnica ,totusi in afara de iarna cand mai inghatza apa pe ele nu prea ar trebui sa ai probleme eventual sa calci cateodata frana si ambreiaju simultan in cazu in care ai picioru mare :lol: |
vezi ce fel de cauciuc au pe ele, sa nu fie plastic...dar parerea mea lasa-le pe cele originale, daca te incapatanezi ia-ti unele de firma si cat mai apropiate ca dimensiune de cele originale...si pt problema asta nu tb sa deschizi un topic nou, parerea mea....puteai sa deschizi subiectul pe "sa vb aici despre orice..."
|
Quote:
|
Pedale INTEGRAL de aluminiu
Fratzilor am avut pedale integral din aluminiu ;) fara nici un pic de cauciuc facute kiar de mine si nu-mi alunecau picioarele nici iarna cu zapada, intradevar dimensiunea conteaza, sa nu fie prea badarane.
|
Eu am unele late...ramane intre pedale 1 cm..din alu, fara plastic sau cauciuc.
Sunt beton! Nu-ti aluneca piciorul mai rau decat pe unele din cauciuc ude! In + de asta, cand franezi mai tare, poti da un spritz la acceleratie cu exteriorul ca sa poti baga in viteza inferioara sa faci si frana de motor fara sa dai socuri la motor de la 1000 la 5000 ture. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:54. |
- Copyright 2026 4Tuning