![]() |
Machetele mele - strada
6 Attachment(s)
Salut.Dupa ce i-am studiat pe altii si am cerut sa fie sters thread-ul anterior (multumesc MillionDollarBaby) incerc sa imi prezint machetele,pentru a 2-a oara.Dar sa nu mai vorbesc si sa incep.
1...#Bmw X5 1/24 Bburago.(imi doream o macheta de x5 dar nu pe cea de la bburago dar fiind cadou nu am putut sa o refuz,macheta are 2 minusuri mari din partea mea pentru stopurile vopsite si pentru cauciucurile mari ce ies de pe janta.) |
re: Machetele mele - strada
Salutare prietene, bine ai revenit:!:
Frumusel X5, astept si alte prezentari:!: |
re: Machetele mele - strada
Quote:
|
Re: Machetele mele - strada
Quote:
|
8 Attachment(s)
Pana gasesc locul potrivit pentru a face poze passaturilor va las inca 2 machete.
Toyota scion xB 1/24 Maisto (multumesc 2010)(macheta avea un defect din fabrica suspensiile nu erau egale.) VW Van Samba 1/24 Maisto(pe care am pus rotile de la minicooper ,dar cromul rotilor din spate a cam disparut si trebuie sa il refac si in viitorul apropiat ii voi da jos barile si ii voi lasa suspensia.Si aceasta are un mic defect usa portbagajului nu se deschide la maxim. |
Scion:oops:, ce imi place macheta asta...e best acum:!:
|
Foarte interesant Scion xB! Nu stiam ca exista si macheta!
|
Frumoasa samba , tre sa-mi iau si eu una pe viitor, arata excelent ;). Sa o stapanesti sanatos :!::!:
|
Quote:
Quote:
|
bine ai revenit!
interesant Scion... am si o sugestie: inceraca sa-i faci grila de la masca fata neagra, ar arata mult mai real ;) astept Passat-urile |
N-ai pentru ce ! Bine ai revenit , interesant scionul dar sunt de aceiaşi părere cu edy ....grila faţă neagră şi ar arăta mult mai real !! succes şi spor la colecţionat în continuare :D
|
10 Attachment(s)
Multumesc mult,o sa va ascult si maine o sa cumpar un marcker cu vopsea sa fac grila.Pana atunci va prezint 2 passaturi.
1.Passat B5 Sedan 1/24 Welly(cand am scos placuta numarului din spate sa luat putin si vopseaua,cred ca o pun inapoi.) 2.Passat B5 Variant 1/24 Welly(a primit un scaun scoica.in poza nu are grila care este in lucru si o oglinda pe care am ratacit-o din neatentie.) ps1:dupa cum vedeti ambele au placuta numarului fata scoasa trebuie sa acopar cu ceva gaurelele dar nu stiu cu ce pentru ca nu as vrea sa stric vopseaua. ps2:intr-o poza apare si un passat B6 variant 1/24 gartex care din pacate asteapta o vopsea si un nou sistem de prindere pentru ca cel vechi "s-a distrus",(daca are cineva un sistem de prindere gartex si nu are ce face cu el poate lasa un reply aici si il voi contacta eu,platesc.) ps3:Multumesc 2010 pentru cei doi infractori. |
Imi era dor de ei.. vad ca le aduci modificari noi, astept finalul:!::!::!::!:
|
5 Attachment(s)
Multumesc 2010.
NEXT:>Logan 1/43 Eligor.(multumesc 1ofly) |
Frumoase toate machetele 1/24 prezentate pana acum, la mai multe ! :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning