![]() |
NFS Underground la parter
3 Attachment(s)
Uitati ce m-a trezit pe mine la ora 1 dimineata azi-noapte :lol:
Nu m-a deranjat, pe bunee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
Ultima poza.
Scuzati calitatea imaginilor dar deh, era noapte iar aparatu meu e cam tampitzel. :oops: |
:nervious:
marfaaaaaaaaaaa serios ca merita .... ce-i cu masina aia ? da-ne detalii ai aflat a cui este daca are nr de romania ... bla bla |
Pai cred k e de romania, da` eram mult prea obosit k sa observ, plus k s-au cam sup baietii k faceam pe paparazzi pe-acolo.
Am vazut o plecare suparata facuta de un RX-8.. UAAAU Stiti k mai de mult era un film cu titlul RX-8 facut de un seat leon sau` ceva de genu. NU CREEEED. A plecat prea frumos. N-aveti idee cat de bine am dormit azi-noapte :D :lol: |
Pai nu te-ai bagat si tu?
Pe unde stai ca la mine pe Dr. Taberei au bagat ........ si nu mai merge asa bine. :cry: |
Toyota Celica aia portocalie cu inscriptii japoneze \"Kamikaze\" e Gusu din Insomnia...Se pare ca si-a reparat-o omul ca fusese lovita...poate mai stie Zetemte detalii :twisted: :twisted:
Cat despre RX8, se pare ca e prea slab pt ce ofera...pe testele de circuit de afara cu greu au scos timp ceva mai bun de 7 sec pt demaraj...si initial fabricantul declara 6,4sec :lol: :lol: Celica \"Kamikaze\": :twisted: http://www.insomniaracing.org/zetemt...a/celica04.JPG |
1 Attachment(s)
celica aia e de la voi din buc parca, au mai fost poze si discutii despre / cu ea. uite inca o poza, dar e mai veche putin, intre timp omu si-a pus un eleron negru am vazut in poza pusa de Cata NOS.
parca tipu e membru si in Insomnia |
:oops: :oops: sorry Bogdan, nu am vazut ca ai postat tu primu, poate tu ai dat \"submit\" in timp ce eu scriam. sorry
|
Stai mane calm, ca nu ma supar :lol: :lol: :lol: Asta demonstreaza ca esti la curent cu \"pulsul\" strazii :wink: , nu ca altii care se dau atotstiutori...stiu ei care :lol:
|
WoW chiar arata marpha :P .... mersi pt poze :D
|
frumoasa celica aia ... am vazut-o si la neptun :shock: belea belea
|
la cat mai multe masini frumoase ca asta in romania.
|
:shock: Frumoasa RAU RAU de tot!!! :twisted:
Are ceva modif. la motor? Ceva detalii tehnice pls! :wink: |
Re:
Quote:
Din cate stiu, toyota aia nu are momentan nici o modificare la motor. |
Corectie Bishop, TDI chip tuned Dimsport...cam 190-200cp cica... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning