![]() |
VW Polo 9N - EPC led aprins
salutare.
astazi cand ma intorceam de la munca s-a aprins in bord ledul EPC. Dupa cateva verificari pe net am vazut ca vine de la Electronic Power Control. Primul lucru pe care l-am facut,am verificat luminile masinii si am observat ca nu mai merg stopurile pe frana. Asa ca am verificat si eu ce tine de partea electrica ,adica sigurantele din bord.toate erau bune. Daca aveti vreo idee de la ce ar putea fi spuneti-mi va rog ce recomandati sa fac . Multumesc ! |
Re: VW Polo 9N - EPC led aprins
swichul de la pedata de frana a murit... vezi ca este deasupra pedalei de frana trebuie inlocuit nu stiu cum e la polo dar la golf trebuiesc desfacute vreo 2 surubele cu cap torx pt a da la oparte un plastic apoi scoti mufa si rasucesti de el si iese, costa 40 ron la golf 4, cel putin asa am dat eu pe el la tine e posibil sa fie acelasi swich, inlocuiestel si va fi OK :yes::yes::yes:
|
Quote:
|
da este singura piesa care cauzeaza aceste 2 probleme nu prea ai cum sa iti dai seama ca este defect decat daca faci o scanare dar nu o sa faca decat sa iti confirme ca este bulit swichu cea ce defapt stii asa ca nu are rost sa dai banii pe o scanare, eu am desfacut swichu asta bucata cu bucata si vreau sa zic ca este un sistem ff simplu inauntru din lamele si un arc dar nu mai poti aseza lamelele alea sa faca contact oricat ai incerca...
|
poate sa fie de la orice.... nu are sens sa incepi sa schimbi fara stire... pui testerul si afli la fix ce trebuie
|
Quote:
|
asa am facut si eu la inceput am mai miscat de el a mai mers o perioada si dupa ceva timp am observat ca iar nu mai merg asa ca am mers de la`m inlocuit...
|
Quote:
Multumesc pt raspunsurile de pana acum |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning