![]() |
desene facute de mine...
3 Attachment(s)
am sa pun cateva desene facute de mine... eu le am mai bine in 2d... adica frontal.. spate... lateral... si pe viitor am sa fac si 3d. adica nu prea pot eu sa fac masina fully construcion by me... pot sa copii exteriorul si sa il fac... scot barele din calc... jantele si alte elemente... va arat cateva desene sa vedeti... acuma ma pregatesc sa fac un bmw e21 rechin si un e9. am sa va prezint ce pot sa fac...
golful si cu 3-arul ala verde sunt ffff vechi... ala e mai recent. ursu. |
Re: desene facute de mine...
arata foarte bine desenele... mai asteptam si altele ;)
|
marfa frate ...mai ales ursu ;)
|
super poze bft pe mai departe si vreau si eu un cielo facut asa
k vrea sa ma joc pe el in vt |
mersi mersi... acuma muncesc la un e21... rechin... deci cum procedez eu... iau planurile(blueprints) daca le gasesc pe net... sterg rotile, barile, un pic din luneta... ca poate vina vreun eleron... am sa pun o poza inainte de a scoate la imp planul masinii...
|
folosesti poze suport!?
|
cateoda da... adica ele sunt blueprints. sunt planuri, dar indepartez tot ce este nefolositor... scoat la imprimanta... trag cu creionul forma finala... apoi cu tus fac conturul cu negru... apoi colorez. sa zciem ca 15% e calc. restul e opera mea. pot sa ma strofoc sa o fac si fara calc... dar e mai usor asa.
|
Interesant ... am mai auzit metoda asta ... intradevar e mai usor sa folosesti calculatorul pentru indepartarea unor greseli si pentru a da mai multa culoare desenului ...
|
2 Attachment(s)
despre asta vorbeam... :)
|
nust cat progresezi asa... metoda asta ar trebui folosita doar cand vrei sa scoti ceva exact
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning