Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Repsol uneste clubrile auto - editia I (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/190472-repsol-uneste-clubrile-auto-editia.html)

Sufletzel 25-05-10 19:25

Repsol uneste clubrile auto - editia I

Pentru prima data in romania cluburile auto se unesc pentru a va oferi un eveniment de neuitat sustinut de Repsol, care incurajeaza si promoveaza caii putere fie ca sunt pe doua sau pe patru roti.

Esti pasionat de masini si motoare? Sambata 29 mai ora 10:00 Bucurestiul va fi invadat de sute de cai putere, decibeli si fete frumoase care te vor intampina la primul eveniment organizat de cluburile auto cu sustinerea Repsol Romania. Te asteptam in parcarea pavilionului H din Parcul Herastrau unde cluburile isi vor expune cele mai tari masini.

Te invitam sa asisti la o prezentare de safe drive, concursuri de indemanare, drifturi, burnout, stunt bike, trial, unde pasionati din public vor avea ocazia sa conduca nu doar sa priveasca si sa experimenteze trasee special amenajate pentru ei.

Concursuri si premii pentru toti cei prezenti.
Vino sa simti si tu adrenalina si sa te bucuri de sunetul motoarelor."

ven`u 26-05-10 11:52

Re: Repsol uneste clubrile auto - editia I

Quote:

Originally Posted by Sufletzel (Post 3389235)
Pentru prima data in romania cluburile auto se unesc pentru a va oferi un eveniment de neuitat sustinut de Repsol, care incurajeaza si promoveaza caii putere fie ca sunt pe doua sau pe patru roti.

Esti pasionat de masini si motoare? Sambata 29 mai ora 10:00 Bucurestiul va fi invadat de sute de cai putere, decibeli si fete frumoase care te vor intampina la primul eveniment organizat de cluburile auto cu sustinerea Repsol Romania. Te asteptam in parcarea pavilionului H din Parcul Herastrau unde cluburile isi vor expune cele mai tari masini.

Te invitam sa asisti la o prezentare de safe drive, concursuri de indemanare, drifturi, burnout, stunt bike, trial, unde pasionati din public vor avea ocazia sa conduca nu doar sa priveasca si sa experimenteze trasee special amenajate pentru ei.

Concursuri si premii pentru toti cei prezenti.
Vino sa simti si tu adrenalina si sa te bucuri de sunetul motoarelor."

esti organizatorul ?:)

Sufletzel 26-05-10 11:55

Nu,doar am pus postat!Desi o sa am si eu masina expusa :D

ven`u 26-05-10 11:56

Quote:

Originally Posted by Sufletzel (Post 3390858)
Nu,doar am pus postat!Desi o sa am si eu masina expusa :D

era de inchipuit ....chiar ai ce sa expui .... multa bafta si poate te onorez cu prezenta ! .... nu promit inca nimic

tng 26-05-10 12:07

Ai idee pana la ce ora tine sambata? :???:

Sufletzel 26-05-10 12:33

Pana se intuneca ??

ALEX_BZN 26-05-10 13:54

Quote:

Originally Posted by tng (Post 3390886)
Ai idee pana la ce ora tine sambata? :???:

participa cineva de la noi din ploiesti??

Sufletzel 26-05-10 16:58

1 Attachment(s)
Afisul

ven`u 27-05-10 12:47

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3391205)
participa cineva de la noi din ploiesti??

pai nu ai citit mai sus ca are masina expusa si el ?!:) ..... SFX`u .... :) multa baftaa ! sa vii cu o cupa

ALEX_BZN 27-05-10 16:15

Quote:

Originally Posted by ven`u (Post 3393884)
pai nu ai citit mai sus ca are masina expusa si el ?!:) ..... SFX`u .... :) multa baftaa ! sa vii cu o cupa

ma gandeam ca sunt mai multi...e concurs si de SPL unde mai pot merge cativa..si de drift etc...daia ziceam.

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2025 4Tuning