Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Audio Seat Ibiza (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/19039-audio-seat-ibiza.html)

83-FBJ 16-06-06 22:12

Audio Seat Ibiza

1 Attachment(s)
Buna tuturor. Sunt nou pe forumul 4tuning.ro, dar sunt un fan al site-ului si sper sa ma puteti ajuta. Problema e urmatoarea: mi-am luat si eu recent o Ibiza 1.4 2002 neagra si am "dotat-o" cu un sistem de boxe (pana acum) Hertz. Din pacate masina are din fabrica radio casetofon integrat cu climatronicul si cu un mic ecran unde apar diverse informatii. As vrea sa-i pun si eu un cd sau mp3 si un amplificator si eram curios daca a gasit cineva de aici o solutie pt scoaterea casetofonului. Am inteles ca este un fel de rama speciala. Intrebarea mea este urmatoarea: stie cineva o firma serioasa care sa se ocupe cu asa ceva?

P.s. Nu vreau sa folosesc modulatoare FM cu mp3, deoarece casetofonul este varza...

Multumesc si sper sa ma indrumati spre o firma buna.

Aveti si poza atasata, poate intelegeti mai bine;)

theabsolutesound 16-06-06 22:33

Re: Audio Seat Ibiza

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ
Buna tuturor. Sunt nou pe forumul 4tuning.ro, dar sunt un fan al site-ului si sper sa ma puteti ajuta. Problema e urmatoarea: mi-am luat si eu recent o Ibiza 1.4 2002 neagra si am "dotat-o" cu un sistem de boxe (pana acum) Hertz. Din pacate masina are din fabrica radio casetofon integrat cu climatronicul si cu un mic ecran unde apar diverse informatii. As vrea sa-i pun si eu un cd sau mp3 si un amplificator si eram curios daca a gasit cineva de aici o solutie pt scoaterea casetofonului. Am inteles ca este un fel de rama speciala. Intrebarea mea este urmatoarea: stie cineva o firma serioasa care sa se ocupe cu asa ceva?

P.s. Nu vreau sa folosesc modulatoare FM cu mp3, deoarece casetofonul este varza...

Multumesc si sper sa ma indrumati spre o firma buna.

Aveti si poza atasata, poate intelegeti mai bine;)

daca ai zice si de unde esti poate ar fii mai usor sa te indrumam undeva ....;)

83-FBJ 16-06-06 22:35

Quote:

Originally Posted by theabsolutesound
daca ai zice si de unde esti poate ar fii mai usor sa te indrumam undeva ....;)

Bucuresti, scuze :lol:

GYM 17-06-06 09:55

Dute la ToTTal Motto ;)

83-FBJ 17-06-06 11:16

Quote:

Originally Posted by GYM
Dute la ToTTal Motto ;)

Sti sa faca ei asa ceva?

theabsolutesound 17-06-06 13:56

Quote:

Sti sa faca ei asa ceva?

dute linistit la ei ....stiu ei ce treaba au de facut la partea audio .....sunt cei mai tari ...;) sau vb cu saxo de forum el e sefu (tata lor ):D:D:D

83-FBJ 17-06-06 13:58

Quote:

Originally Posted by theabsolutesound
dute linistit la ei ....stiu ei ce treaba au de facut la partea audio .....sunt cei mai tari ...;) sau vb cu saxo de forum el e sefu (tata lor ):D:D:D

Mersi mult. Luni dimineata sunt la ei :lol:

theabsolutesound 19-06-06 00:42

Quote:

Mersi mult. Luni dimineata sunt la ei :lol:

cu placere ...ca doare de aia e forumu asta ...sa ne ajutam unii pe altzii ;);)

pesteimputit 19-06-06 04:39

sincer la tine problema e destul de nasoala, cred ca singura solutie pt tine e un jl audio clean sweep

83-FBJ 19-06-06 08:54

Quote:

Originally Posted by pesteimputit
sincer la tine problema e destul de nasoala, cred ca singura solutie pt tine e un jl audio clean sweep

Am vb cu cineva si mi-a recomandat acelasi lucru. Dar eu vreau cd player sau mp3. Asta cum o fac?

steaua23 19-06-06 09:00

adaptezi un i-pod sau mp3 player. sau pui un cd-player care o sa fie f inestetic ... undeva sub bord, in bord ... etc

GYM 19-06-06 09:04

Quote:

Am vb cu cineva si mi-a recomandat acelasi lucru. Dar eu vreau cd player sau mp3. Asta cum o fac?

Pui un mp3 sau ce vrei tu + adaptor, si va arata foarte bine .

83-FBJ 19-06-06 09:52

Quote:

Originally Posted by steaua23
adaptezi un i-pod sau mp3 player. sau pui un cd-player care o sa fie f inestetic ... undeva sub bord, in bord ... etc

Deci, dupa ce zici tu, mi-ar trebui cam asa: un JL Audio Sweep si un iPod sau mp3 player. Bun, iPod-ul il am, sti cumva cam cat face acel Audio Sweep?

viperu 19-06-06 09:55

http://mobile.jlaudio.com/products_c...php?page_id=79

bad_boy2k 19-06-06 10:17

JL Audio - Clean Sweep te scoate din "ciocolata" :D si, pe langa faptul ca iti ofera o intrare pt pod si iesiri preamplificate pentru un amp, mai are si un egalizatoru automat care iti corecteaza curba de iesire nu prea fericita de la sistemul stock.
pretul la www.wizards.com.ro este de 1196RON+TVA.

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning