![]() |
E30 - DJ 13 EvL
3 Attachment(s)
Micu meu proiect URS in stadiul de imbunatatire aspect :P conversie de look din 85 in 88 :P
|
Re: DJ 13 EvL
arata promitator !!
inca un EvL :lol::lol: |
Quote:
succes cu el. :D si spor la lucru..ca o sa ai destul :)) :D presimt ca o sa iasa foarte fain :d la ce culoare teai gandit ? :> |
2 Attachment(s)
m-am gandit la un rosu metalizat de mitubisi lancer e super sau culoarea cuprului, da mai e un pic pana ajung acolo acum sunt la montarea pragurilor rieger replici din fibra
|
Quote:
spor :D |
Quote:
|
Inceputul e bun
Sa fie fotza ;) |
:(
EvL ? de ce nu EVL ? :( succes cu masina asa am inceput si eu mai intai i-am facut conversie din 85 in 88 :( |
:twisted::twisted: EviL bine hai recunosc m-am luat dupa tine :)) intentionat :)) da la numar sincer singur motiv pentru care am luat masina anu trecut a fost nr de inmatriculare 13 e ziua mea iar EVL mi-sa parut super :))
|
Re: E30 - DJ 13 EvL
Votez pentru culoarea cuprului, ar fi ceva unic si de senzatie in acelasi timp..
|
E plin de malefici pe aici! Spor cu bimmerul!
|
16 Attachment(s)
Progress :D
o luna si jumate mi-a luat sa o fac mai aveam ceva detalii de facut dar tinand cont ca totul este facut de mine eu zic ca e super poate daca aveam mai mult timp liber iesa mai super are cateva defecte care nu sunt vzibile in poze :P PS acum am terminat-o de vopsit :) |
Quote:
|
criminala culoarea:lol::lol:
|
intr-adevar foarte frumoasa culoarea!...ce body kit i-ai pus?..e ceva custom by u sau?...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning