![]() |
Ce masina m-ati sfatui sa-mi cumpar..!!
Dispun de 9000e pentru o masina si sincer nu prea ma pricep la masini si as vrea un sfat despre ce ar trebui sa-mi cumpar si ce nu... Momentan am o oferta de un Opel astra din 2000 la 7000e dar nu stiu ce ar trebui sa aleg
Plz da-timi si mie un sfat |
Re: Ce masina m-ati sfatui sa-mi cumpar..!!
Quote:
|
Cu 9000 euro de ce nu dai avansul la o masina noua,in leasing?
|
daca ai acum 9k euro neimprumutati si un venit cat de cat stabil e cel mai bine sa te orientezi pe o masina noua...ceva in 15k euro...nu tre sa dai toti 9k in avans...
daca in schimb banii sunt imprumutati orienteaza-te pe o masina sh, care se potriveste nevoilor tale |
9k = VW Golf 4 2002 1.9 TDI cu vreo 80-90k km in bord....
|
Quote:
|
Lol , tu stii ce e ala leasing?Cand faci leasing , il faci pt ca asa trebuie , daca esti persoana juridica nu SUX deloc ;) ... dar nu stau sa-mi bat capul sa-ti explic acum , intereseaza-te si nu vorbi fara sa cunosti ;)
|
cu mine vb?
|
Cu RaZv , stii ce inseamna un leasing pentru persoana juridica?
|
:D Eu vroiam sa-i dau cel mai bun sfat posibil lui Nakata_cam:idea: El cu siguranta nu e persoana juridica. El e un tanar care are cateva mii de euro si vrea sa-si cumpere o masina. Leasing sa-si faca tatal tau ca poate el e persoana juridica de te tot bati acuma cu pumnii in piept. Singurul lucru pozitiv la leasing e ca nu tii banii blocati intr-o masina:arrow: Eu cred ca sfatul meu e mai potrivit pt nakata_cam, dar el alege pt ca-s banii lui si nu in fiecare zi iti cumperi masina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning