![]() |
Vand Machete 1.18
12 Attachment(s)
Lamborghini Murcielago lp640 Norev Stare perfecta 13o Ron
Lamborghini Murcielago Maisto Stare perfecta 80 Ron Lamborghini Gallardo superleggera Stare perfecta 80 Ron Peugeot 206 Wrc Solido Stare perfecta 100 Ron Peugeot 307 Wrc Maisto Stare perfecta 100 Ron Renault Alpine bburago Stare perfecta 80 Ron Nu fac schimburi! |
Re: Vand Machete 1.18
Ma intereseaza pe mine 206
ID blackside81 |
GAllardo ce producator e? Ai cutie?
|
Scuze dar am omis sa postez,este Maisto,nu mai am cutia lui(nu am spatiu sa le depozitez)dar am 3 cutii de machete pt ambalat daca este cazu
|
Ok! Il lasi la 80 cu tot cu transport prin posta? Astept un raspuns si iti dau adresa pe PM. O zii buna!
|
Peugeot 206 vandut,iar pentru gallardo daca nu il cumpara cineva maine(ma rugat sa il astept)il dau cu 80 transport inclus
|
Si Gallardo vandut
|
Renault Alpine vandut,iar Lamborghini Murcielago lp640 Norev Stare perfecta redus la 110 Ron
|
A ajuns macheta. Foarte buna starea. Multumesc!
|
Schimburi cu Audi 1/24 faci? Am 7 modele si ti dau mai multe pe una
|
Quote:
|
salut. a sosit renault-ul.e ok. ms ptr plinul facut,poate daca am timp diseara fac o tura de oras cu ea,sa le rup gurile la toti.:-). ps. om serois,domne, nu gluma. recomand
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu e vorba ca nu iesea in evindenta dar nu am citit nimic din post...m am uitat decat la poze...asta e acum... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning