![]() |
/ schimb Opel Tigra
8 Attachment(s)
-inmatriculat BG..acte la zi..se ofera contract si procura cu drepturi depline pe numele viitorului proprietar
an 1995..motor 1.4 16V 90 de cai..consum foarte redus geamuri electrice cu senzor confort servo..abs..airbag sofer+airbag pasager,proiectoare aer conditionat cd player +statie+subwoofer...super sound jante aliaj...gume profil in V aproape noi recent investiti in jur de 30 de milioane..schimbata distributia role pivoti rulmenti ulei filtre placute frana si multe altele care nu imi vin acum in minte motorul merge foarte bine..nu mananca ulei..are 167000 de km pret 2399 euro pt cash...sau se ACCEPTA si variante la 2900 euro.. YM:alex_by_nike Nr de tel:0765 216 924 |
Re: / schimb Opel Tigra
In continuare valabil...2350 de euro pentru cash...se accepta si unele variante...chiar si cu volan pe dreapta...gen rover 75 audi a6...etc
|
Pretul scade la 2300 euro...masina e impecabila!!
|
Un schimb cu un e30 ( ursulet ) cabrio inmatriculat pe germania, mai are 2 randuri de nr. rosii, etc.. te intereseaza?
YM : flope_89 |
Numai daca esti dispus sa mai oferi diferenta..schimb pe schimb nu fac..accept si schimburi cu Rover 200,400,600,620...rover 75 cu diferenta..sau cu volan pe dreapta...si alte schimburi..
|
Zi-mi si mie la cat te-ai gandit, lasa-mi un PM si apoi mai vorbim..
|
Vorbim pe mess..ti-am adaugat id-ul...in continuare valabil
|
sus..accept si schimburi..pret negociabil..
|
cat mai dai la asta?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...4-audi-a4.html |
vreo 500 de euro..daca esti de acord anunta-ma..in continuare valabil..2300 euro negociabil sau variante
|
upppppp
|
vanduta...multumesc se poate inchide!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning