![]() |
/ BMW E46 330ci
Masina este a unui prieten si este un
e46 - 330ci - INMATRICULATA convertible 231cai ( 170kw ) km 106.000 an fabricatie 2001 dotari : ac abs geamuri/oglinzi electrice tapiserie piele scaune incalzite oglinzi electrice incalzite jante aliaj 18' borbet alarma radio/CD senzori ploaie etc pretul este de 12500 euro neg se accepta si variante, dar de bun simt tel : 0757 740 427 - mihai vor urma si pozele |
Re: / BMW E46 330ci
8 Attachment(s)
pozele :
|
posibil variante cu seria 3 sau 5
dupa 2005 motor mare benzina diferenta din partea mea |
uppppppppp
|
pe autovit o vad la alt pret. pana la urma care e pretul ei? daca e pretul de pe autovit sunt interesat
|
Quote:
cei interesati sunati la nr de pe autovit. Sa nu fiu oftopic 8500. Am gasit si discutia(rog operatorii sa nu incurajeze astfel de bijnite)este o diferenta prea mare intre pretul care este afisat pe autovit si cel care il cere el.Nu zice nimeni sa nu iei o masina sa o imbunatatesti si sa castigi un ban prin vanzarea ei.....dar nici chiar asa. http://www.bmwclub.ro/forums/index.p...pic=80726&st=0 iata si link-ul cu aceeasi masina pe autovit. http://***********/bmw-330-C13221083.html Cititi topicul din link-ul postat si ve-ti vedea ce motiveaza omul pt diferenta de pret. Uffffffffffffffff unde esti tu Tzepes Voda. |
gelu_r alt pret pentru ca omul avea nevoie urgenta de bani pentru un a6
acum si l-a luat si nu se mai grabeste .. plus ca a aruncat un ochi pe alte siteuri de vanzare ... si masini asemenea lui, cu dotari la fel sau mai putine ... nu sunt sub 11500 - 12000 asa ca acum vrea alt ban pe ea vendeta cautati prin adancurile amintirilor si gaseste discutiile pe b**club ... acolo am dat toate explicatiile necesare ... intradevar nu e masina mea ... dar numarul de tel e a proprietarului deci ... scoteti tu bani din aberatiile / acuzele debitate te salut cu foarte putin respect |
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning